lights will guide you home

blömöhö

Kategori: Personligt, Vardag

Jag känner ett latent behov av att skapa och producera något. Få något klart. Då vänder jag mig hit! Det känns liksom som om jag bockar av något när jag har skrivit här en stund. Samtidigt som jag blir smått irriterad på den här bloggjäveln för när jag inte känner någon skrivlust utan bara skriver här ändå förstår jag inte riktigt varför jag har den. Kanske sitter det någon jävel där ute som bara stör sig på mig och som använder den här bloggen för att luska ut något nytt smaskigt som hänt i mitt liv. För så KÄND är jag ju nämligen. Nä, men därför har jag startat en ny blogg. Där jag skriver ännu hemligare saker och sånt som jag tänker och känner. Och till er stora sorg kommer jag inte berätta vad den heter. Mohaha. Kanske, i framtiden. Men nu får ni nöja er med den här tråkbloggen. 
 
Vad gäller min tidigare nämnda kreativitet har den tagit mer fart, som sig bör på höstkanten. Har börjat rita litegrann men ändå så pass mycket att jag går runt med färgglada fingrar. Passar bra in här på Il caffé på Södermalm. En kreativ person. Kanske lajvar jag mer det personlighetsdraget än faktiskt anammar det på riktigt. Men äsch hur gör man det på riktigt då? Alla här gör väl saker "på riktigt". Ha. Nä, skämt och sido, jag älskar ju det här, skitnödiga Söder. 
 
Idag ska jag i alla fall fortsätta på min nya bild. Tvätta. Volontärjobba. Kanske bada? Min favoritsyssla, att göra det MYSIGT. Dessutom ska jag söka ett jobb som min föredetta kollega vill få in mig på. Kanske vore något. På fredag ska jag, som den ofestiga SU-studenten jag är ta mig till en studentfest på skolan. Det blir skoj! På lördag ska jag gå på Karlaplans loppis och på kvällen har Matte lockat med raggmunk och bärs på Götgatan. Det blir fint som snus.
 
BLÖ nu blir jag äcklad av det här utfläkandet. Ska ta en promenad i mina gamla kvarter nu.