lights will guide you home

Almunecar

Kategori: Personligt

Jag känner till din kropp     
Varje linje, jag vet den
Jag vet hur det känns när den skakar bredvid min
Och jag vet hur det känns när den inte gör det

Grejer jag ryser av

Kategori: Åsiktscancer

Grejer jag ryser av del 2

I just want to love you in my own language

Kategori: Personligt, Texter/Kreativitet

Det blir tunnlar och när det blir mörkt är det lättare att se skärmen. Annars speglas mitt inte än solblekta ansikte i spotify. Men ibland blir det ängar och skogar och höbalar och trots att jag inte ser vad skriver är det ju fantastiskt. Det är väl skitnödigt att ta på sig solbrillor inne på ett tåg?

Jag är på väg hem nu. Jag har ett latent behov av att vara kreativ. Att producera små färdiga projekt, inget halvdant. Men samtidigt ingen press, ingenting ska ju visas upp eller säljas eller ges bort, bara för min skull. Ibland här också iof. Men jag behöver tillfredställelsen i att det blir klart.

I just want to love you in my own language.

Jag har städat min lägenhet och packat en stor tung väska. Förutom kreativitet har jag ett behov av att träffa likasinnade olikasinnade utanför bortanför någon annanstans. Det är saker jag tänker på.

Jag ska läsa böcker. Gun-Britt Sundström, Flora Wiström och någon min lillebror vill att jag ska läsa. Lillebroren som går ut gymnasiet om två veckor.

Flen verkar fint. Men en sekund av Flen ger mig ångest också.

Och nu vill jag sluta för kreativiteten är slut. Kanske är detta ett halvfärdigt litet projekt, men om jag bestämmer nu att det är slut här så är det ju så. Jag bestämmer själv över mina verk! Och nu bestämmer jag att det här verket och värkandet är slut.