lights will guide you home

Sommarlovsfirarn

Kategori: Texter/Kreativitet, Vardag

Jag åkte på Östgötaslätten idag och när vi passerade åkrar och ängar under vattning tänkte jag att livet för en vattenspridare måste te sig tämligen enkelt. Den har bara en uppgift. Möjligtvis två. Att vattna växtlighet och agera nöjesgörare för småbarn. Den behöver bara vara på eller av. Kanske behöver den lite vila ibland men det faller ju sig naturligt när springet i benen har tagit slut eller åkern är blöt. Den bara står där och vattnar. Går i ide i något skjul under vintermånaderna, vad skönt.


Det tänkte jag på idag när vi åkte på Östgötaslätten.

detlef schrempf

Kategori: Vardag

Hörrni, jag har det ju så bra i sommaren. Har bland annat spenderat en helg i Borlänge med mina två bästa vänner med tillhörande mammor (inte Jons då, men Amandas och min). Det är typ 8 år sedan vi åkte upp till Peace & Love för första gången och trots att festivalen idag inte är lika stor är det ändå samma känsla. Blev så nostalgisk. Det var verkligen skitkul och massa bra musik. Och dalmål är ju typ det finaste som finns.
 
I övrigt läser jag mest. Massa bra böcker. Och springer. Slog mitt rekord idag! Annars träffar jag vänner. Umgås med min familj. Har spenderat en vecka i Bulgarien med Lisa också. Hängt med Schwenkebästo. I helgen ska jag till Stockholm och hänga på landet med bandet. På tisdag spelar Daniel Lemma på Blidösundsbåten vilket antagligen kommer bli så jägarns fett.
 
Nu är jag trött, morsan lockade med frukost redan vid halv nio imorse! Men nu vet nu hur det ligger till i mitt lilla liv.

blö jag har blitt kär i ett litet emo

Kategori: Bilder, Kärlek

dennis lyxzen (refused, t(i)nc, ac4)
Dennis Lyxzen - Belfort Eurockeennes Music Festival - Day 3