lights will guide you home

Tomtebloss

Kategori: Personligt, Texter/Kreativitet

Det jag tänker på. Att nu har det gått snart tre månader och jag sitter på tåget igen, tillbaka till Stockholm. Staden där jag bor. Jag tänker på att det här är sommaren som jag kom över honom. Som om ett jobbigt myggbett slutat klia efter alla år. Nu kan det inte rivas upp nåt mer och börja blöda för nu existerar det inte ens längre. 


Jag tänker och känner på höstluften. Det känns som skolstart och lite vemod för något nice är slut. Men det är friskt och kanske lättare att andas. Allting kommer hända!

Jag längtar efter min lilla lägenhet på Gärdet. Jag längtar efter att få rita där. Min lillebror säger att han ska starta upp något typ av litet företag åt mig så att jag kan sälja saker jag ritat till folk. Kanske sälja prints? Kanske vore det en sporre att rita mer, jag älskar ju det. Tänker bara att jag måste våga utmana mig lite mer i det, rita grejer jag inte brukar. Svårare grejer. 

Jag tänker tillbaka på i fredags också som var så himla fint med alla mina fina nära och kära på trädgårdsfest hemma på Bockarpsvägen. Min mamma sa att det bubblade kärlek i luften den kvällen och det gjorde det fasen. Vi känner så många fantastiska och fina människor.

Å så tänker jag på någon som gör mig jätteglad.


Turnélajvet

Kategori: Fest, Musik, Resa

Jag är i detta nu medverkande på en såkallad Tysklandsturné med Lisa och bandet. Vi har hitills spelat i Hohwacht och Bremen och nu nyligen anlänt till Helsingborg där vi spelar ikväll. Imorgon delar de scen med The Sounds! Fett ju, jag som gillar dem.


På lördag ska vi åka bil hela dagen, typ 15 timmar ner till södra Tyskland. Det är ett jävla jobb att vara turnerande musiker. Men inte att leka tourmanager. Tänk vad fett det är att få hänga med göddiga kompisar, dricka bärs o se Europa. 

Jag längtar lite hela tiden. Men det är nog en konstant känsla från mitt håll. Det är lite skönt också. 

Augusti

Kategori: Fest, Kärlek

Alltså, det här tre månader långa sommarlovet har gjort mig så gott.  Umgåtts med så många fina, gjort så mycket kul. Spenderat massa pengar. Känns konstigt att flytta tillbaka till Stockholm snart, saknar det knappt? Men det ska bli skönt också. På måndag drar jag med bandet på Tysklandsturné!
 
Såhär har det sett ut lite grann: