lights will guide you home

Nitroglycerin

Kategori: Vardag

Ligger i ett skållhett badkar och lyssnar på Mumford & sons - there will be time. Har precis tjutit till Så mycket bättre och kan därmed konstatera följande:
- Lisa Ekdahl är ju helt fantastisk, vilket jag iof upptäckte för cirkus tio år sedan, men som idag fick en återupplevelse om en kan säga så. Hennes röst!!
- En hemlighet, som jag skämdes för på grund av ständigt mobbande från mina två äldre syskon, var min stora idol Tommy Nilsson som 11-åring-ish. Men idaag kommer jag ihåg varför jag med min älskade samlingsplatta levde genom mina bekymmersfria glada dagars år som liten fjutt med Öppna din dörr från min halvkassa stereo med glapp i sladdarna. Alltså, hans röst är så fullkomlig och KLAR!
- Oooch Magnus Carlsson måste ju vara en av Sveriges bästa. Har försökt mig på Weeping Willows och faktiskt lyssnat en hel del, men måste ge det en ny chans nu igen.

Kära vänner, det föreligger som sådant att jag åker hem till Slätten på tisdag, vilket jag är så himlans förnöjd över. Ligger bra till inför tentan på fredag och känner att lite energi hemma skulle göra zuzen. Ska försöka plugga lite, men efter dagens plugg med Maria känner jag mig lugn. Sååå, mer tid för morsan och bubbel och skaldjur och pappi och mat och loppis och Jojje och dääää.

Nu skaja bubbla lite till och sen rita lite tror jag.

band of horses

Kategori: Vardag

Blö ba ligger här som en säck potatis. Skulle egentligen vilja vara hemma i Mjölby, ombytt och klar för fest för Jon och lek i Kungshögahallen. Men jag fick inte ledigt, så min lördagskväll kommer bestå av slit på Coop. Helt okej ändå, men hade gärna träffat alla där hemma. Har inte varit hemma på två månader vilket måste vara något slags rekord. Men det ääär ju så mycket hela jäkla tiden. Funderar lite på att åka hem i veckan och tentaplugga där, men det är lite jobbpass och seminarie som stör ändå. BLÖÖ vi får se.
 
Har legat här i typ fyra timmar och ba slappat. Pluggat ytterst lite, kollat på Skam. Det är nyttigt för mig att komma iväg till jobbet en sväng så jag får luft och träffa människor.
 
Jag är typ redan trött på hösten. Det är så tråk och grått. Vill i sånna fall att det ska vara asmörkt eller ljust. Aaaldrig nöjd jag blir aaaldrig nöjd.
 
Haha så jävla tråkigt inlägg, men idag känns livet lite trök ba.

thirteen

Kategori: Plugg, Vardag

Jag ligger i min säng och dricker en kall Carlsberg. Ljusen är tända, lika så ljusslingan i mitt fönster och ur Spotify ljuder Ben Kweller. Idag har jag pluggat säkert tio timmar och det är fett tufft, men också intressant. Som Elin sa till mig en gång: det är fasen häftigt att lära sig massor, det jag lär mig nu kan inte ens mina föräldrar. Imorgon har vi seminarium om Internationell rätt, därefter föreläsning om Hyresjuridik och efter det är det inledning till vårt case vi ska jobba med nästa vecka. Ska bli intressant och jobbigt.
 
Imorgon är det fredag. Då ska jag till Stampen med Matte och Fredrik. Ser fram emot det! Har inte socialiserat mig, bortsett från skolan, på säkert två veckor. Eller, jo det är klart jag har, mamma och pappa var ju här förra helgen, men socialisera mig i denna bemärkelse räknar jag som gå ut och ta en öl och träffa främmande och bekanta och vänner. Det ska bli skönt. Därefter följer utbildning hela helgen för organisationen Storasyster. Ska bli intressant men så himla skönt när det är klart. Dels för att det har legat som en tung extragrej i allt annat jag håller på med och för att jag äntligen kan få börja jobba för dem då.
 
I övermorgon får jag lön. Funderar på att köpa något fett onödigt och dyrt på sns då.