lights will guide you home

Vilken kväääll

Kategori: Fest

Haha shit, igåår. Vilken kväll! Började med asgott grillat med mamma, pappa och Axel. Sen hörde Emelie av sig för de satt på Meet så jag tog med mig mor och far och drog dit. Sen kom även bästa Hilda och vi tog några öl. Snart slog klockan Kalle och vi hoppade tåget till stan. På tåget träffade vi så mycket härligt folk jag inte sett på aslänge! Sofia, Schwenke, David, Sebbe, Jocke.. När vi kom fram mellanlandade vi hos David och Jessica i deras mysiga lägenhet och drack vin. Sen tog vi oss till Ågatan som var proppat med folk! Har typ aldrig varit ute ordentligt i Linköping, så igår tog jag igen för alla de åren. Vi tog oss in på Harrys och shotade och drack öl (aasbilligt) och dansade som idioter. Asså, shiiiit vilken dans!!! Så galet kul. När klockan slog 03 hittade Jocke en taxi och jag fick med mig alla hem.

Idag är jag bakis och ska käka pizza med Joel. Ikväll ska jag äntligen träffa min Kneto!


Asså äntligen

Kategori: FestSEMESTEEEEEEEER

Hej mvh 4 stygn

Kategori: Oslo

I onsdags efter den härliga fotopromenaden med Hilda skulle jag hem, fixa iordning mig och sen sticka till jobbet. När jag öppnade skåpet för att ta ut ett glas och dricka lite vatten tappar jag glaset varpå det går sönder och jag av ren reflex försöker fånga det men trycker istället ner handen rakt i den nyskapade skärvan. Helt plötsligt är min hand täckt av blod och nedre delen av tummen är ett tre centimeter brett sår som bara köttats upp och pumpar ut blod. Ett tag försöker jag bara stoppa blodet och bege mig till jobbet, men jag får smått panik av det öppna såret och inser att jag måste till legevakten. Hilda kommer tillbaka och följer med och efter någon timme går jag hem med en ömmad hand och fyra stygn. För första gången i mitt liv har jag varit sjukskriven och jag måste säga att det känts riktigt vuxet! Antagligen det mest vuxnaste jag varit med om på något konstigt sätt. Så, kamrater, ojoj vad det varit synd om mig sen i onsdags. Jobbade i söndags och ska göra det ända fram till fredag. Det går sämst eftersom jag bara kan använda en hand och allt går så långsamt, meeeeeen...

PÅ FREDAG GÅR JAG PÅ SEMESTER. Ska äta god mat, dricka alkohol varje dag, träffa alla fina, vara i Malex, kanske dra en sista minuten, bada, äta, äta, äta och bara NJUTA. Fyfan vad jag längtar, helt sjukt.
 
Här har ni en asstor bild på mig eftersom min datamus är paj och jag kan inte förminska den. Seeer ni på min stackars hand där? Ett plåster :( Handikappad tjej.
 
3 dagar kvar, 3 DAGAR.