lights will guide you home

Torsdag i Mysmeckat

Kategori: Oslo

Vad vi har kämpat idag jag och Emelie. Jag med min whiskeykråkaröst och Emelie med sin fruktansvärda träningsvärk. Runt lunch drog vi ut på stan och köpte nya örngott, pallar och sittdynor. Sen kämpade vi till Adamstuen och hämtade ett köksbord. Därefter på trikken för att skämmas och oroas över hur fan vi ska ta med ett bord där. "Jaha, här står ett bord. You think you've seen it all" sa 'rom om vårt lilla bord. Efter att ha sprungit upp och ner för alla trappor med tvätt och bord och grejer har vi nu landat här i vårt lilla paradis och bäddat rent och städat och lyssnar nu på P3 Dokumentär. Dessutom köpte vi wienerbröd och drack kaffe som två tanter vid nya köksbordet. När jag ätit upp min och Emelie har sparat sin godaste del (dvs den med gult och massa glasyr) GER hon den till mig. Och jag börjar stortjuta.
 
Ikväll har vi ätit bakad potatis med massa gott tillbehör. Och imorgon är det helg! Jag mår så himla himla bra, trots att jag är sjuk.
 
 

typ semla

Kategori: Oslo

ÅH! På jobbet har vi fastelavnsbolle nu! Semla (typ)! Det duger i krig! Det ska jag äta idag! Med Emelie! Och en gammal kompis som heter Lovisa som också bor här! Mys! Och sen ska Emelie och jag fixa massor och även äta BAKPOTATIS ikväll! Så underbar dag!
 

detta är så himla snyggt

Kategori: Kläder/Inköp

tumblr_n059r1ELR31r4i6q7o1_500