lights will guide you home

onsdagsmys

Kategori: Foton, Vardag

 
Såhär mysigt ser det ut i fönstret och nu är det onsdagsmyyyyyyyyyyyyyys

fars dag minsann

Kategori: Åsiktscancer

1) Vilka pappor ser ut sådär? Han på bilden är väl knappt 30 och då lär man inte ha en unge som har pengar till att köpa kalsonger till sin far. Kollar man på lindexs hemsida kan man se en film där denne man står och målar och plötsligt skriker hans lilla bebis varpå han självklart måste ta upp ungen och vagga hen ett slag. Antagligen är tanken att man som fru till denne underbara varelse ska köpa något fint åt honom, men JAG blir då inte speciellt inspirerad till att köpa något till min pappa från Lindex. Alltså: trisslott + choklad it is.
2) ÄR det ärligt fars dag igen? Eller redan? Det var ju det nyss typ?
 
Shakespeare kallar.....
 

tack för den här morgonen

Kategori: Helg

Det är FREDAG, igen! Och jag verkar inte bli inringd på jobb idag vilket betyder att jag är ledig. Håller på att dö tjockhetsdöden så ska ut och springa tänkte jag. Är så himla fotbollssugen och turligt nog ringde Skänninges tränare härom dagen och ville ha med i deras damlag. Ska provträna om en vecka! Så himla kul. Men, vi börjar med en löprunda. Sen måste jag lämna in ett halvt dussin böcker på biblioteket. Kanske borde låna någon ny och unna mig att läsa lite skönlitteratur (då inräknas inte Don Quijote och liknande från 1600-talet och tidigare). Har ni något boktips?
 
Sen ska jag och Jojje baka. Blir helt galen av att se på Hela Sverige Bakar. Äter inget onyttigt i vardagarna så när det blir helg frossar jag järnet. Vilket jag ska göra idaaaaag.
 
Ikväll är det tjejmys! Och imorgon ska jag nog lyssna på Lisa på Konsert och Kongress, min fina syster, saknat henne massvis.
 
Två stycken jag saknar