lights will guide you home

Busy woman

Kategori: Plugg, Vardag

Shit, nu känns det snart som hjärnan ska explodera (typ som den där kaskelotten som Sofe lade upp på sin blogg). Det är så mycket nu! Snittar minst två romaner i veckan, massa jobb med alla dagisbarn, helgjobb i Malex, oslohelg hos Ea snart, dricka vin med Elin, pepparkaksbak, julemys med klassisar hos Anna, försöka träna och andaaaas. Saknar min familj och Linnea och Sofia. Hur ska allt hinnas? Nåväl, jag löser det. Ska lägga mä på Jojjes tutte och somna dirr.

i've never seen a diamond in the flesh

Kategori: Helg, Musik

Har så fastnat för denna låt. Så himla skön!
 
Har haft en väldigt bra helg. Ensamtid (världens töntigaste ord) på fredagen. På lördagen umgicks jag med min moder. Vi hade lovat Linus och Johannes att titta på deras karatetävling så sagt och gjort. Dock var det så himla speciellt, stundtals kändes det som vi satt på ett sektmöte med alla japanska utrop och knepiga domare med speciella hälsningar till nån karategud eller kanske bara karatemattan. Vad vet jag. På eftermiddagen åkte vi allihop till Ekeby på lite släktträff vilket var så himla mysigt. Var så mysigt att träffa bästa Rettan och allihop. Vi får hitta på nåt snart nu Rettan! På kvällen när jag kom hem kände jag mig så seg och tråk, men Amanda lockade me"Allis&Amanda-förfest" och jag var redan där så såld. Det var så mysigt att sitta med Kneto i köket, lyssna på bra musik, snacka skit och dricka god öl. Efter ett tag fick vi skjuts av bäste Jon upp till Eve där massa trevligt folk satt. Efter några timmar av kortspelande och prat fick vi skjuts hem igen av Jon och jag drog upp till Johan där världens bästaste Jojje och alla fina kompisar var. Kvällen slutade lite speciellt, men jag somnade gott bredvid Jojje iaf.
 
Nu ska jag läsa Den unge Werthers lidanden! Kewl.

the creator

Kategori: Helg

Sitter helt ensam en fredagskväll, vet inte när det hända sist. Vet inte om det någonsin hänt? Försöker finna ro i det och tror den börjar infinna sig. Bara för att man vet att Jojje inte är hemma så saknar man ju honom lite extra, men ska försöka vara själv. Än så länge är det skönt! Ser på Idol och har köpt chips. Dessutom är Martin Schibbye och hans fru Linnea med på Skavlan ikväll = jag ska drunkna i kärlekens ofantliga krafter. Underbart.
TYLER, THE CREATOR!
pinterest finns ju mä en kväll som denna!