lights will guide you home

malexhelg

Kategori: Helg

Oj vilken helg! Har varit fullt upp. I fredags hade vi ju fredagsmys och efter det gick det faktiskt bra att sova själv. Dagen efter packade jag och åkte till Malex. Jobbade såkallat långpannepass och somnade i lilla stugan i Malex efter ett långt telefonsamtal med Jojje. Dagen efter var jag jättenervös inför jobbet eftersom det var morsdag vilket betyder mycket folk! Och det vaaar det också. Hade hur många bord som helst på lunchen, men det gick. Det var jäkligt stressigt men det gick bra. Och var kul! På kvällen hade jag tre bord varav ett på 9 personer, men det gick också bra. När jag slutade halv elva körde jag raka vägen hem och kröp ner hos Jojje i sängen vilket jag längtat efter hela helgen, skulle kunna betala för att göra om just det.
 
Idaaag är jag ledig, ligger i soffan och njuter av att bara kunna göra det och känner mig nöjd över att jag fixade helgen så bra. Idag ska jag bara göra sånna saker jag vill göra, inget jobbigt alls. Ba världens bästa dag.
 
Nu frulle!

you took the time to see it

Kategori: Helg

Sitter hemma helt ensam framför datorn. Jojje är på kryssning och alla mina fina vänner har precis gått hem. Vi har haft fredagsmys här och ätit cheesecake och chips och kollat på andra avenyn. Imorgon ska jag åka till Malex igen och jobba hela helgen. Är lite nervös, men jag hoppas det går över. Tycker alltid att  det är lite jobbigt att börja på ett nytt jobb, men jag trivs bra med både stället och personalen än så länge så jag tror det kommer bli jättebra.
 
Dock har jag en novell att skriva klart till söndag och jag vet inte riktigt när jag ska hinna med det. Egentligen borde jag utnyttjat dessa tre veckor vi har haft på oss, men jag har liksom aldrig satt mig ner med det. Det är ju så mycket svårare att skriva när det är påtvingat. Fast å andra sidan skriver jag inte längre om det inte är påtvingat. Har dock en liten skrividé jag funderar på att utveckla. Vi får väl se.
 
Borde försöka lägga mig. Men sängen är så stor när man sover alldeles själv i den. Saknar massa personer när jag tänker på det. Mamma, Hildur, Lisa, Axel, pappa, Joel, mormor. Tuur att jag får träffa dem snart.
 
Nu börjar jag bli trött (yes) vilket leder till min bädd. Vi hörs när vi hörs.
 
en gaaammal bild

finfina bilder från finfin kväll

Kategori: Fest

I lördags hade vi så himla kul! Tjejmys och ös på Gravrost. Jag har snott underbara bilder från Kriss - duktigaste fotografen evvaaaah.