lights will guide you home

updateeee

Kategori: Helg

Ojoj vad affärer jag gjort på senaste tiden. Beställt grejer till mamma och pappa, beställt massor från Ebay, fyndat Nike air på Blocket (för 125 spänn!!!) och sålt min Webergrill jag vann ni vet på Blocket. Skönt! Och kul, älskar att fynda. Och sälja.
 
Har haft en jättebra ledig vecka och en underbar helg i Stockholm med bästa Amanda och Jon och mamma och pappa. Lisa hade releasefest och jag är så himla stolt syster, hon är bäst i världen. Idag har jag jobbat hela dagen i Malex men fick sluta tidigt så har hunnit pussa ifatt på Jojje nu. Nu ska jag se lite på Andra Avenyn och sen film med Jojje!

det är bara regn hos mig

Kategori: Vardag

Igår efter Jojjes träning åkte vi in till Linköping. Sen typ februari någon gång när vi råkade gå förbi en restaurang som såg jättemysig ut sa vi att vi skulle gå dit och käka någon gång, men det har aldrig riktigt blivit av. Men igår tog vi oss dit! Johannes Kök heter stället och ligger precis vid Läkarhuset. På sommaren har de inte öppet där nere i den mysiga källaren, så man fick helt enkelt sitta ute. De hade en stor bakgård inne mellan husen med en liten servering där man fick sätta sig. Har kan tyvärr inte Amanda käka, för de hade bara kött att välja på. Men det var ett bra koncept, man valde liksom vilken köttbit man ville ha och sen fick man välja tillbehör till (pommes, potatisgratäng, grönskasblanding, färskpotatis..). Jag valde någon karré med potatisgratäng. Och det var så himla gott! Perfekt tillagat kött, tre jättegoda såser att välja mellan + jättegod potatisgratäng. Hit måste vi gå någon mer gång, speciellt i höst när de öppnar nere i källaren igen.
 
Idag bestämde jag mig för att vara ledig också, ska trots allt jobba väldigt mycket i Malex nästa vecka. Såå till min stora glädje är det mysväder. Ska ligga inne och se på film och lyssna på regnet utanför, myyyys. Nu har jag precis satt på Skärdgårdsdoktorn.
 
 

Återigen, min vackra arbetsplats

Kategori: Sommarhagen