lights will guide you home

bra eller dåligt?

Kategori: Foton


Snart kommer det se ut såhär igen.

eat aaaasiaaaan

Kategori: Helg

 
Här sitter jag med en påse godis, nya leggings från Hong Kong (Ebay 30 spänn) och en ny scarf funnen på loppis (också 30 kronor). Här sitter jag och analyserar en dikt av Charles Baudelair. Å här sitter jag och är varm och alldeles fullproppad i magen min. Jag, Jojje och hans päron har käkat på Eataliano och ni som ätit där vet vad detta slutar med. En mage som typ sprängs. Ändå fast jag inte ens åt alls mycket. Dumt dä där.
 
Igår gick Jojje och jag till mor och far och drack rom och cola. När de två skulle ner till stan tog vi tåget till Linköping och dissade Mjölbykalaset helt och hållet. Istället satte vi oss på De Klomp och drack finbärs och pratade om djupa saker. Efter någon timme anslöt sig Oskar och jag tror inte det var tyst på oss tre en enda sekund. Så kul och intressant och mysigt att sitta och prata om massa olika grejer och dricka god öl (heh, övergick till vin ganska omgående). Vid 01 stängde det och vi tog tåget hem.
 
Nu sitter jag alltså här och känner mig som en klubbad säl. Har en del kvar att skriva så det är väl bara att sätta igång antar jag. Vet inte om jag kommer förbli här i denna soffa hela kvällen eller om jag orkar ta tag i saker och ting och ansluta mig till Joel och hans polers. Vi får se.
 
Annars mår jag förjäkla bra (förutom magen och sälklubbningen). Imorgon är det söndag (näst bäst efter fredag) och i veckan ska jag gå på massvis av intressanta föreläsningar. På måndagen och fredagen ska jag förhoppningsvis jobba och på lördag åker hela familjen till Italien. Helt fantastiskt ju.
 

positive vibration

Kategori: Vardag

Det är fredag! Å jag är så glad för det! I och för sig har hela veckan bara försvunnit och helgen anlänt på typ två sekunder. MEN, det är fredag och det är hela veckans bästa dag. Ligger och kollar på skit-tv och väntar på att mamma ska komma så att vi kan åka till jobbet. Ska, som skrivet, äntligen få träffa alla Björkbackenbarn igen. Och imorse vaknade jag av att Jojje sa "i eftermiddag hittar vi på nåt kul!", wii.