lights will guide you home

the helg

Kategori: Vardag

Har haft en bra helg. Tjejkväll på fredagen med massa prat och underbar mat. Träffade Jojje och Macke efter det och pratade sexleksaker. På lördagen skulle jag jobbat men mådde jättedåligt så stannade hemma från det. Senare åkte jag och Linnea och fixade repotaget och nu är det inskickat och klart - känns bra! På kvällen mådde jag fortfarande lite dåligt men jag och mina bebbar åkte in till Norrköping på Kulturnatten och kollade in uställningen som var så fantastisk bra. Men Linnea, jag och Jojje åkte hem tidigt och vid elva somnade jag och Jojje vilket var typ bäst på hela helgen.
 
Idag är det söndag vilket betyder söndagsmys. Finns nog ingen annan dag som jag är så tillfreds på. Ska snart åka och tvätta i Mantorp eftersom det var fullt här hemma. Sen ska jag nog läsa 50 shades of Grey (ojojoj vad mycket snuskfolk till kompisar jag har som vill låna'n av mig!!) och mysa ner miiiig.
 
Idag mår jag mycket bättre vilket känns så himla skönt.
 
En dålig bild på min fina halsduk jag fick av min fina mamma igår.

tjejkväll

Kategori: Foton

 

torsdagstankar

Kategori: Vardag

Jag får olika dippar hela tiden, det är vad mitt liv handlar om just nu. Just i detta nu har jag en uppåt-dipp och känner mig peppad och bäst på allt. Har ikväll suttit och researchat inför repotaget jag ska göra på lördag och känner mig nu ganska förberedd och självsäker. Ska ta mig tusan göra det bästa repotaget jag någonsin gjort!
 
Har även suttit och pluggat med Axel ikväll, en bilduppgift han behövde hjälp med. Kan känna att jag saknar att verkligen sätta mig in i någon intressant ibland (vilket hände typ en gång per läsår). På samma gång känner jag dock att jag är så fruktansvärt tacksam över att jag inte hoppat på en utbildning än. Främst för att jag inte har någon aning om vad jag vill göra (nåja), men också för att jag har ingen som helst inspo till att ta tag i sånt nu. Känner bara tråkkänslor inför studentliv och partaj och galej. Men längtar ändå lite tills den känslan infinner sig. Tills jag känner att nu vill jag verkligen göra detta. Dock har jag en hel del att göra tills dess! Upptäcka och testa på och greja.
 
Ser fram emot denna helg väldigt mycket! Imorgon ska gamla gamla tjejgänget träffas hos Linn. Alltså dem tjejerna jag gick i 6års-9an med. Dock umgås jag ju fortfarande med Amanda, Linn och Linnea (Lisa kunde inte komma, bluesstjärnan), men Jonna och Maria träffar jag väldigt sällan så det ska bli jättekul. Vi har det alltid lika mysigt när vi träffas igen, trots att det är väldigt sällan.
 
På lördagen är det fullt upp. Först jobb på fiket, sen jobbet med Östgötatidningen och tillslut är det Kulturnatten i Norrköping på eftermiddag/kvällen vilket jag ser fram emot jättemycket. Adde, Sebbe, Julius och Isac har utsällning och det ska bli väldigt kul att se - är helt övertygad om att de gjort ett fantastiskt jobb. Adde har slitit så himla mycket med detta så tror det kommer bli awesome. Förhoppningsvis finns det en hel del andra roliga saker att se på i Norrköping. Eller vad säger du Ellen, Norrköpingsbon?
 
Har pensionärsdygsrytm så ska gå och lägga mig nu. Lyssna på podcast och somna är ju typ det vackraste som finns.
 
viktigast i livet atm