lights will guide you home

Mot arlanda

Kategori: Bali 2012

Okej. När som helst kör Jojje upp oss till Arlanda. Allt är packat och klart. Är livrädd och sprudlande lycklig. Förstår inte riktigt att detta händer, hänger mest bara med. Om ungefär en månad är jag tillbaka i Mjölby igen, men innan dess ska jag ha hunnit få bruna ben igen och förhoppningsvis lärt mig massvis om mig själv. På torsdag lunch är vi framme på Bali (tidig morgon här i Sverige) och då ska jag bara njuta. Tar inte med mig någon dator tror jag inte, men ska försöka blogga och greja via internetcaféer.
 
Nu vet jag inte vad jag ska säga mer. Såhär här det och vi hörs snart igen! Puss

Better Times

Kategori: Bali 2012

Ännu en helg har passerat och speciellt mycket har inte hänt. I lördags jobbade jag som skrivet mitt sista pass på fiket. Dock känns det som om jag ska tillbaka som vanligt redan imorgon. Men icke. Efter jobbet åkte Jojje, jag och Mats till Cheap Monday utförsäljningen i Tranås där jag köpte långkallingar, en skjorta och en stickad tröja. Därefter köpte Jojje och jag god mat och lagade till, sen hamnade vi i soffan. Och stannade där hela dagen. Lyckligtvis fick vi sällskap däri av Mats, Ea, Kriss och Kimbra. Jättetrevligt! Drack vin tills jag somnade. Halv 6 vaknade jag och Jojje i varsinn del av soffan av att Anthony ringde och vi fattade inte riktigt vad som hänt. Mats hade gått hem? Och vi hade somnat? Somnade om.
 
På söndagen intog vi soffan igen. Efter några timmar tog vi en promenad till Hemmakväll och hyrde film och därefter hem till mig och åt mat och träffade familjen och bästa Lisa som var hemma. Därefter åkte vi ut till Västra Harg till Emelie och snackade skit och fikade. Slocknade sen på två sekunder hemma.
 
Idag grejar jag lite inför resan. Har städat mitt rum och även börjat packa. Ska ner till bibblan och betala en skuld eftersom jag tappat bort en jävla bokjävel. Dessutom ska jag förbi fiket och säga hejdå till Gissy. Sen tror jag pappa, Lisa, jag och Axel tar en liten sväng till utförsäljningen igen.
 
Nu ska jag fortsätta greeejaaa. Börjar inse att en månad utan alla mina pärlor lär bli tufft. Dock har jag ju Adde att krama på när jag saknar Mjöllat och fölket för mycket. Samtidigt kan jag ju inte låta bli att känna hur jäkla bra detta kommer bli.
 
I vårt esse!

random fint

Kategori: Kärlek

47522_381165095294427_1973399733_n_large
 Swzu04malx8_large