lights will guide you home

det bästa

Kategori: Kärlek

Det bästa med att vara hemma igen är att jag befinner mig på samma plats som Jojje igen. Har saknat honom väldigt mycket i november och att nu få göra de mest vardagliga saker med honom känns som världens lyx. Världens bästa i helaste världen.
 
dör lite varje gång

Saga-premiär

Kategori: Vardag

Jag är redan vaken. Och har varit det sen halv sju. Trodde jag hade skonats från jetlag, men lite fel är det allt. Somnar typ 9 och vaknar runt 7. Men samtidigt får jag väl lite gjort under dagen.
 
Igår var det stor fest på Saga bio. Saga fyller 70 år och Lasse Åberg var där och det var massvis med folk. Så kul för Jappe och pappa som fixat med allt, och så kul att Saga är så bevarad och fin.
 
 
Den första filmen som någonsin visats på Saga visades sen, men Axel och jag åkte hem före det. Istället åkte jag hem till Jojje där även Mats var. Jojje hade lagat rostbiff och potatisgratäng (helt otroligt hur duktig han är på att laga mat) som han bjöd mig och Mats på. Mitt i all matlycka ska självklart glupska Alice hämta mer. Vad Alice glömt bort när hon står där och skär rostbiffen är att Jojje införskaffat nya knivar som är snorvassa. Vips skars halva fingertoppen bort och blodet var ett faktum. Grät. Virade in skiten i toapapper och la mig med täcke i soffan och somnade på två sekunder.
 
När jag vaknade tidigt idag och skulle ta bort pappret hade det självklart sugits in i såret. Inte skönt. Vad gör man åt sånt? Det går ju liksom inte att sy (jag undrar vart skinnbiten är nu? I rostbiffen...) men ett plåster känns för fjuttigt.
 
Idag ska jag försöka få tag i Mumford and Sons biljetter. Sen vet jag inte vad som händer under dagen. På kvällen ska jag i alla fall äntligen träffa min Linn! Mys.
 

en till låt

Kategori: Musik

 
Har gått runt och myst hela morgonen och lyssnat på Sail. Tänker alltid på Ponta när jag hör den låten! Saknarn lite måste jag erkänna. Hur som helst finns det en ännu finare version av denna låt än Awolnations.