lights will guide you home

nevermind

Kategori: November 2007 - September 2012

Ligger i sängen och har gjort det sen jag slutade jobbet. Har inte lust med någonting, och jag vet inte om jag tycker det är skönt eller jobbigt. Kanske att jag drar mig till gymmet i brist på något att göra, men vi får se. Ska bara vandra runt här hemma idag tror jag. Skönt? Tror jag.

Nu ska jag kanske beställa hem lite foton. Och sen gå upp och se vad resten av familjen gör. Vi hörs!

en 20-års dag

Kategori: November 2007 - September 2012

Vilken underbar 20-års dag jag hade igår! Vaknade av en sjungande familj med presenter och grattis. På jobbet fick jag massvis av grattis av både Eva&Stefan, stammisar och Gissy som hade med sig en present - en jättefin skål med godis i. Blev så glad!! Sen kom även Jojjes mamma förbi fiket och gav mig världens finaste bukett och ett presentkort! Därefter drog Kim, Lisa och jag till Systemet och tog oskulden. Kändes.. inget speciellt faktiskt. Men gött att få gå dit nu.

Efter jobbet gymmade jag vilket var hur ofattbart skönt som helst. Men körde ganska lugnt eftersom jag varit sjuk.

Sen kom jag hem, fixade mig och mötte Kim, Kristina, Amanda, Emelie och Linnea på altan med champagne och jordgubbar. Sååå underbara! Sen skjutsade Joel iväg oss med ögonbindel på Lisa och mig och hela tjejgänget skrattandes på bussgolvet. Efter en åktur, som jag trodde hade lett till typ Hulje (?), hoppade vi ut och hade hamnat på Gusto! Och på libanesisk afton. Såå himla mysigt och god mat, var tvungen att gråta en skvätt. Så galet underbara vänner jag har att det finns inte!!!!

Efter det åkte vi hem till Kalle och drack några glas. Sen ner mot Vattenhålet och träffade Julia och Jessica innan!!!!! Hade saknat dem. Väl på Vattenhålet stannade jag typ 10 minuter för blev så opepp och trött. Gick hem och sov.

NU ska jag åka och jobba och sen vet jag inte vad som händer ikväll. Ska nog ta det aaaaslugnt. Träna sen kanske. Det blir bra det.

innan jobbet

Kategori: November 2007 - September 2012

HEJ! Inga lustiga drömmar inatt. Inte vad jag minns i alla fall. Nu ska jag snart dra till jobbet och stå där och se glad ut i 7 timmar. Snacka me stammisar, avundas alla som kan vara ute i det fina vädret och fortsätta läsa Ulf Lundell.

Efter det är det kväll och då skulle jag vilja göra något vårigt. Typ det enda jag tänker på nowadays, att jag måste ta tillvara på våren och göra våriga saker. Men va fasen är vårigt egentligen? Kommer inte på. En promenad då kanske.

Hur som helst, efter kvällen är det imorgon och då är det dagen då jag fyller 20 år. Helt sjukt egentligen, men så är det.