lights will guide you home

så kör vi åt andra hållet då

Kategori:

Idag har Jojje flyttat hemifrån. I detta nu skulle man kunna säga. Vi sitter i hans lägenhet och ser på fotboll och surfar på internet, bara för vi kan. Efter 2 månaders innhavande av lägenhet är det nu dags för Jonathan att släppa taget om mamma, pappa och älskade Mantorp och stå på egna ben i storstaden Mjölby. "Mmm det känns väl bra" är Jojjes kommentar på det hela. Idag köpte vi mat med! 359 kronor gick det på, för lite småskit. Mat är fan dyrt. Det är väl det man inser när man flyttar hemifrån. Men vad mycket god mat vi ska laga här! Ojoj, längtar typ mest efter det.
 
Förut var vi hemma hos mamma och pappa (är det dags att säga så nu, hemma hos mamma och pappa? Inte för att jag flyttat hemifrån än, men det känns ju inte som om man är hemma särskilt ofta längre ändå) och åt lax. Efter det tvingade jag in Jojje i ett hörn genom att låna honom välja film. Att välja är nog det svåraste Jojje vet tror jag. Men den här gången gick det ganska bra. Vet ni vad han valde (här är på sin plats att påpeka att jag inte medverkade i filmvalet överhuvudtaget)? Sex and the city 2! Det ska jag minsann använda mot honom varje gång jag vill se på denna underbara serie, "men du valde ju faktiskt satc2 en gång när vi skulle se på film!".
 
Nåja, håller i detta nu på att lägga över alla filmer från midsommar till Movie maker, så snart kommer en liten film från vår trevliga kväll. Men det tar så förbannat lång tid att lägga över filera, så tror jag får ta tag i det imorgon.
 
Nu ska vi se på Caaaarriee.

har saknat att skriva

Kategori: November 2007 - September 2012

Hultsfred var fruktansvärt fint (hatar egentligen att beskriva något med negativt laddade adjektiv, men just nu känns "fruktansvärt" mest passande) och jag har insett nu när jag kommer hem hur sjukt gött och kul det var. Men nu är vi hemma och det är inte mycket mer med det. Fast, egentligen är det ju det. För nästa vecka ska vi till PEACE AND LOVE också och se Mumford LIVE för Hultsfred älskar oss och betalar ett dagspass åt oss uppe i Borlänge. Hatar och älskar festivaler på samma gång. Hatar blöta tält och all skitmat och tröttheten. Men älskar känslan, stämningen, musiken och festen. Så känns underbart att få uppleva det bästa med festival ännu en gång! Hade känts tomt utan Peace i sommar faktiskt.

Ligger nu och lyssnar på Far & Son. Amanda och Kim har fått dille på dem och har bildat Mor & Dotter. Var i Kollektivet ikväll och skrattade med Mor & Dotter och kollade på fotboll. Skrek så jävla dant och fylldes av lycka i hela bröstet när Sverige gjorde mål. Så fucking jävla snygga mål. Skulle jag beskriva mina tio i topp önskemål jag själv skulle vilja göra så skulle tusan dessa mål finnas med på min lista. Saknar att spela fotboll! Träffade en tjej som heter Emelie på Hultsfred som spelade i Västra Harg och som tyckte att jag borde provspela där. Inga krav och inget seriöst. Skulle va gött!

Idag har jag jobbat. När jag kom hem låg min rymdbikini och väntade på mig. Och.kan.ni.tänka.er att den satt helt perfekt. Men nu får det fasen räcka med rymdkläder. Kommer bli trött på't annars.

Andra saker jag tänker på nu är att det är sommar nu. Snart har jag semester och jag ska njuta så fruktansvärt (..) mycket!! Spendera pengar. Resa. Äta gott. Festa. Pussas. Bada. Och massa mer. Min första semester sen 2007. Helt sjukt underbart.

Dessutom tänker jag på framtiden utan att må dåligt. Jag vet att jag kommer ha det bra. Och kul. Och vad det nu blir Amanda och jag tar för oss kommer det bli fett!

Och på fredag är det midsommar. Då ska vi ha midsommarfest i kollektivet! Ska bli jättemysigt. Ska vara midsommarfin och dricka god mat och äta god dricka.

Nu blev det många stycken. Meehe.. Nåja. Nu ska jag se på Sex Education och sen beställa något kul från Cali med Jojje.

Vad kul det var att skriva igen.

home again

Kategori: November 2007 - September 2012

Har slängt in all skit i tvätten, har bytt om och ska nu LAGA mat och äta lagad mat. Sen duscha. Och sen slappa söööönder.

Är hemma från Hultsfred. Måste nog ta ett ta innan jag smält in allt och förstår hur kul och gött det var där! Men just nu måste jag bara fröjdas över att jag är hemma.