lights will guide you home

Montenegro nästa

Kategori:

Igår i bilen påväg hem från Vättern hittade Jojje en billig sista minuten. Så jag ringde och bokade den! Och innan jag vet ordet av ska vi till Montenegro. Aldrig hört något om det landet. Men tydligen ska det vara en riktig Medelhavspärla, jämförbart med Kroatien. Imorgon bitti lyfter planet!
 

forever young, i want to be forever young

Kategori:

Åh sitter och skrattar för mig själv. Och känner mig så galet nostalgisk. Har rensat min externa hårddisk och glatt mig över att jag haft det så roligt i mina dar med mina käraste vänner. Om inte mitt internet hade varit så segt hade jag lagt upp massa gamla godingar här! Men det kommer snart, när internet är okej igen.
 
Har suttit i min säng typ hela dagen. Och läst dikter, lyssnat på musik och kollat gamla bilder. Så underbart skönt och mysigt. Nu ska jag fortsätta med det och sen umgås med Axel.
 
 

Har varannan tand bärnsten och varannan tand brons

Kategori:

Haaaar varannan tand bäääärnsten å varannan tand broooons. Haha älskart. Älskar just den raden. Galet bra live också.
 
IDAG har jag varit på JC med mor min. Hittade hur mycket som helst! Kommer upp på Sista skriet inom kort. Men nu sitter jag i min säng och lyssnar på musik. Ska försöka komma igång med skrivandet lite idag. Trevligt.
 
Haaaar varannan tand bäääärnsten å varannan tand broooons.