lights will guide you home

you won't see me before you die

Kategori: November 2007 - September 2012

Idag har vi gymmat! Det var skönt. Har nämligen bestämt mig för att ta en paus från fotbollen ett tag, tills jag hittar tillbaka motivationen igen. Om jag nu gör det. Så jag ska köpa gymkort och testa på det istället! Dock kände jag under gymtiden att jag förmodligen tycker den träningsform där man inte tänker på att man tränar hela tiden är roligast. Typ fotboll eller tennis. Men nu ska jag i alla fall testa på detta. Och bli lite fit! Gött.

Idag har jag jobbat, 7-12:30. Gick snabbt och bra. Korsord + te i godan ro. Men nu är jag hemma och ska duscha. Och sova tror jag. Bästa jag vet på hela jorden. Och Jojje. Och mat. Och tjejerna. Och mamma och pappa. Och blalblablal yadayada.

Det blir fint det. Jag lever, frodas och mår bra.

hahah trött

Kategori: November 2007 - September 2012

Hej. Nu är jag trött! Har haft en galen fredag på fiket, när folk fått lön kommer dem på att fika är fan det viktigaste i världen. Tjockisar. Dessutom var det en tant idag som, efter att hon betalat med sin 50-lapp, propsade på att det var visst en hundring hon betalat med. "Heh, nej, det tror jag nog inte att det var ;););)". "Men så var det. Hade en 100-lapp i plånboken." "Njaae.. Jag har för mig att det var just 50 kronor du gav mig:)" "Fast det var det inte." MEEEEEEEN FÖRLÅT DÅ KÄRRINGJÄVEL TA DINA JÄVLA PENGAR OCH KÖP ÄNNU MER FIKA FÖR EN ANNAN GÅNG. Pensionärsjävel. Helt ärligt, de allra flesta gamlingar så väldigt söta och trevliga, men vissa är så jävla sura. Som en annan tant idag, som bara har EN ljudnivå på sin röst, vilket är den skrikande. "HEJJAGVILLHAENSEMLA!" "Jajjemen, 18 kronor." "ENSTORSEMLA" "HEhee..jaa, varsågod" Tanten öppnar påsen: "DETVARENRIKTIGTLITENSEMLA". Jamen köp två då bitch.

GAH, sorry kära vänner. Kände bara att jag behövde avreagera mig lite. Saker som gjorde arbetsdagen bättre:
- Gissyy <3
- Träffa Sofy på stan
- Jon och Amanda kom. OCH skjutsade hem mig.

Nu ska jag ligga här i min säng, fredagsluuuren väntar (shit, har saknat den). Jojjes godis är kvarglömt sen igår med!! Appropå Jojje, vaarför känner man att man vill va mä'n som mest, när jag vet att han inte kan? Suger.

älskling

Kategori: November 2007 - September 2012


jag skulle göra allt för dig!