lights will guide you home

lite bilder

Kategori: November 2007 - September 2012

Sitter i min säng med popcorn och ett glas saft (<3) och lyssnar på Jojje Wadenius. Min absoluta favorit när jag var liten. Idag har jag jobbat på Björkbacken, förskolan mamma jobbar på. Gjorde det även igår och trivdes jättebra. Är dock ganska säker på att jag inte vill bli förskolelärare, men kul att jobba någon gång ibland sådär! Barn är så fina.

Igår efter dagisjobbet åkte Linnea och jag in till Linköping för fotokurs på Re:form på Länsmuseet. Lite såhär såg det ut:
Det var kul! Nice ljus och bra skärmar! Efter kursen hälsade vi på saknade Soffan och åt pizza. Sen hoppade jag av i Mantorp på vägen hem. Helt underbar tisdag.

Andra grejer som hänt:
Vet inte riktigt vad jag ska säga mer nu. Borde packa till Stockholm ikväll, för imorgon jobbar jag, sen gymma och sen direkt till Jojje. Och på fredagen ska vi upp tidigt för att åka buss! Vi får väl se om det blir någon packning.

Nu ska jag se på Äkta Människor tror jag! Sveejs.

Går i vårjacka och fryser inte. Vet inte o...

Kategori:

Går i vårjacka och fryser inte. Vet inte om nån är lyckligare än jag just nu!!

en söndag

Kategori: November 2007 - September 2012

Ligger här i sängen och har gått upp en timme tidigare än vad jag behöver för att slipa på mitt CV. Idag brukar jag ju vanligtvis vara ledig, men har bytt tid med Gissy så jag är ledig imorgon istället. För då ska jag på fotokurs i Linköping! Ska bli intressant, hoppas det ger något.

Igår hade jag världens bästa dag. Vaknade med Jojje bredvid mig vid 8 och låg och myste där till 11. Sen tvingade han upp mig för att gå ut i vårvädret och åka till Linköping. Där bjöd han mig på mat och sen kollade vi runt i affärer. Stötte även på Sofia och Anton! Saknar henne, men vi ska ses imorn! (Här ska det vara en smilis, men eftersom jag vanligtvis inte gör sådana i min blogg får ni endast fantisera).

Därefter gick Jojje och jag till Espresso House och snackade skit. Och sen åkte hem igen. Gick och lade oss och kollade på Prison Break (har fastnat lite smått faktiskt). Sen åkte vi som vanligt till City Gross och köpte Smoothiegrejer, choklad och chips. Och sen på kvällen Prison Break igen + flöt. Underbar söndag, precis såhär jag älskar när dem är. Söndagarna.

Är otroligt tillfreds med livet just nu. Trivs på jobbet, är väldigt kär, har så galet bra vänner, längtar till Jojje flyttar, längtar till tjejerna flyttar till Kollektivet, längtar till helgen då Jojje och jag åker till Stockholm för att se Justice och annat kewl och längtar till alla mina vårjackor.

Underbart.