lights will guide you home

do whatever you have to do

Kategori: November 2007 - September 2012

Underbar födelsedag igår. Tack alla för alla grattis och allt. Fick fina grejer med, bland annat converse, pengar, en tröja, alkohol och en Adde tavla! Underbart.

Just nu känner jag mig inte så jävla katig. Måste gå till vårdcentralen igen och tvinga dem ge mig pencillin, annars kommer jag inte kunna ta mig igenom Tysklandsresan. Usch, det är med blandade känslor jag lämnar Sverige. Dels för att jag bara hinner vara hemma en dag innan vi åker till Paris (jag är en hemmakär person) och så kommer jag sakna alla. Usch.

ÅH JAG ORKAR INTE MER SJUKDOM. Jag hatar min kropp.


Igår kom min tjej hem med!!

hora

Kategori: November 2007 - September 2012

Det här är  fanimej inte sant. Jag sitter här, har precis fått tag i skjuts till fotbollsträningen ikväll och så ska jag bara svälja, som vanliga människor gör! Tror ni inte då att halshelvetet känns lika dant som efter varenda jävla pencillin-kur? Det är halsfluss. FÖR FJÄRDE GÅNGEN PÅ KNAPPT 2 MÅNADER. Jag kommer
1. Vara fetast på balen och studenten
2. Glömma bort hur man motionerar
3. Glömma bort hur fan tennis och fotboll går till
4. Bli ascpfet
5. Aldrig mer bli frisk

Jag tror inte på Gud. Eller, i och för sig har jag aldrig gjort det, men nu är jag helt säker på att han inte finns överhuvudtaget. Ärligt, börjar fan tjuta nu.

En gång till och jag tar livet av mig.

you've made a big mistake

Kategori: November 2007 - September 2012Underbar kväll. Träffade älskade Linn och nu sitter jag i Lisas stora säng med Sofia och mufflar frukt.

Jag mår så himla bra!

(snygg tjej)