lights will guide you home

jani

Kategori: November 2007 - September 2012

Läser folk bloggar längre? Känns som om det dött ut lite. Jag läser typ en kvart var tredje dag. SÅ därför blir det inte mycket bloggande från min sida heller. Hur som helst, jag vet egentligen inte vad jag ska säga med det här. Jag suger på att blogga nuförtin så då kan jag ju lika gärna skita it. PUSSHEJ

emil på morgonen

Kategori: November 2007 - September 2012

Nuuuu tar jag semester! Får götta lite nivet. Ligga i solen och valrossa mig. Ja mjamja mumm mumm vad fint det blir hörrni. Kanske ha lite egenmys.

MHEHEE ne skoja. Jag ska inte på långsemester, men imorgon är jag ledig minsann. Japp, så Jojje, Lisa och jag åker till Malex nu. Ska bli hur skönt som helst, jag älskar Malex mer än.. något annat som jag älskar mycket.

Igår var hur mysigt som helst. Först städade jag heela vandrarhemmet. Fett jobbigt. Så jag slog läger på studsmattan med P3 och halvsov. Sen tog jag Gary in till lille Jonathan, där jag somnade i soffan. (Bara en grej, jag har nog den tråkigaste dygnsrytmen EVVAH. Går upp vid 10 och är fetingtrött vid 11 på kvällen. Underbart.) Hur som helst fick Jojje liv i mig efter ett tag och vi åkte in till Linköping, köpte mat och satte oss i Trädgårn och åt. Sen strosade vi runt i Linköping ett bra tag och hittade lägenheter vi skulle vilja bo i. OCH trodde att Linköping blev sönderbombat av nån jävla norsk eller något, men det var visst bara fyrverkerier.

Nåväl. När jag kommer hem ska jag leka med mina tjejkompisar. Sådäså. Men hejdå nu bebisar.

racercykeln

Kategori: November 2007 - September 2012

Idaag har jag jobbat 2 timmar. Trött som azet, för igår varje lite partey med några klasstjejer, ytterst mysigt. Men istället för att följa med till Måndagsklubben drog jag till Mjölby. Gick till Kim och hälsade på broren och hans vänner. Sen hem och sova relativt tidigt.Tog en sväng till Hjärta till Hjärta idag med mor min och köpte en jättefin skjortklänning från Wrangler plus ett par vita chinos/brallor som jag ska göra något av. IDAG ska jag åka till Mantorp och pussa på Jojje. Där har ni mitt dygn. Pösshej