lights will guide you home

det är inte lika lätt att vara såld på nån som inte går att nå

Kategori: November 2007 - September 2012

Jag har legat i min säng hela dagen och glott på Grey's. En jävla massa blod i de senaste avsnitten. Och andra sorgligheter förstås. Hur som helst.

Har lite söndagsångest tror jag. Ibland får jag det och då tänker jag på hur meningslöst allt kan vara ibland. Vänta, missta mig inte för ett emo, låt mig förklara. Men jag blir så trött på att ha allt planerat. Jag vet exakt hur hela nästa vecka kommer bli, och jag tycker inte om det. På så sätt längtar jag till studenten. Har jag bara pengarna kan jag göra vadfan jag vill. Och det ska jag också. Samtidigt känns det ju tryggt att ha liknande dagar, inget speciellt att ta ansvar för.

Jag tycker att det är läskigt att försöka tänka mig framtiden. Jag tycker inte om att höra när folk säger "du ska bara veta hur bra du har det nu!". JAG VET! Gah, orkar bara inte tänka på det 24/7. Samtidigt är det svårt att njuta när vädret pissar en i rakt i nyllet. Och mörkret med. Screw yew.

AJA, depplistan är på, klockan är sen, jag börjar 13 imorgon, time to sleeep.

/Allis

helter skelter

Kategori: November 2007 - September 2012

Är inte alls sugen på fotbollsträning idag. Funderar på att låta P3 ta mig ut på en långpromenad istället. Annars ligger jag bara här och har tjockat i mig en semla. Tänker på balen och hur opepp jag känner mig på det. Jag är ingen balklänningstjej, kommer känna mig aslarvig. Hatar när allt blir för tjejigt och puttinuttigt och gulligt. GAH

Funderar på att lyssna på Beatles och ligga här hela dagen och tycka lite synd om mig själv för att det är söndag och ny vecka imorgon..

Maaaah

/Allis

the end's not near

Kategori: November 2007 - September 2012

Jättemysig kväll med tjejerna. Mat, mat, mat, snack, skratt. Fint, ni är fina. Nu tänkte jag lägga mig och se på Greys och avsluta denna flötiga och softa helg på bästa sätt med lite förmyssovning till Band of Horses. Snart börjar en ny vecka men jag deppar väl egentligen inte för det. Nästa helg har Lisa spelning och vi har tackfest. Fullt ös medvetslöös! Näh, men ärligt, pepp är jag, för nu var det en månad sen jag festa tet.

Anyways. Fin helg med fina människor. Tar förresten tillbaka lite att jag inte kommer deppa för att helgen är slut. Söndag imorgon känns feting oflyt, fail, tråk. Ovärt.

Band of Horses tar mig igenom natten helskinnad! *tittar ut genom fönstret i mörkret ut i oändligheten*

/Allis