lights will guide you home

mindblowing

Kategori: November 2007 - September 2012

You're gonna give this solo surgery to Meredith which is typical and boring and slighty corrupt, but at least I'm having MINDBLOWING sex.

Jah DET skulle jag också säga om jag tallades med Jeff Dean Morgan, Izzie Stevens!

he kept every secret i told

Kategori: November 2007 - September 2012

Jag hatar mig litegranna. Tränade och efter 10 minuter bland grus och minusgrader började det göra ont i halsen. Och nu, när jag ligger här alldeles ensam och sorgsen, gör det ondare. Får jag halsfluss igen ska jag överväga självmord. Eller kanske skulle jag bara lugnt och metodiskt sliza ut halsmandlarna med en rostig kökskniv? Fläffa upp dem på köksbordet barra. Steka dem sen, tror det skulle bli ena' redigt fina filéer.

Oops, på torsdag ska jag prata om Ku Klux Klan. Har.glömt.lite. Tur att jag tog lov hela lovet så att jag kommer orka med att fixa med det där i veckan (onsdag kväll*). SEN ska jag till tandläkaren imorgon. Och BORRA. Jag minns inte, gör det ont? Jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar dig, godis. OH ZNAP som man brukar säga.

Nåväl, trots att jag lite smått tröttnat på Greys (?!) äre det det får bli nu. Sen sova? Eller vara uppe? Go crazy kanske?!?!?! Till skillnad från alla andra nätter då azz...


GALEN BARRAAA

/Allis

jag blir så avtänd av sär skrivning

Kategori: November 2007 - September 2012

Ja, jag erkänner. Jag läser Kissies blogg. För några minuter sen hade jag högläsning för Sofia. Det finns inget annat som är så pass irriterande och underhållande när människor som inte kan skriva för fem öre ändå försöker! Och med ord de inte kan hantera! Låt mig demonstrera med denna text Kissie publicerat:

"Vi är köttätande, spänningssökande.. Kvinnor. Okej jag är väll så långt ifrån kvinna man kan komma, inga höfter och fett med smink. Men ändå, kvinnor låter moget i detta samanhang. Vi kör på det, höftlös kvinna. Dit jag ville komma, juste så var det – köttätande. Detta får jag förklara, vi äter kött. Vi behöver kött, därför dras vi till svin. Vi gillar det, förstår ni? Am I loosing you guys? Hmm…"

ASSÅ, vad snackaaar hon om? Orkantä att jag bryr mig.. Men ärligt, feting kul.

/Allis