lights will guide you home

nyårr

Kategori: November 2007 - September 2012

Igår efter jobbet tvingade Jojje med mig till bilbesiktningen. Det var tråkigt. Men det gick snabbt. Funderade kring hur ofattbart tråkigt det måste vara att vara bilbesiktare. Besikta (eller heter det besiktiga? fattar fan aldrig det) i en asljus lokal som är dötyst förutom surrandet från kaffemaskinen. NÄH, där trivdes jag inte.

Efter besiktnigigien åkte vi hem till Jojje och jag knölade ned med halsduk och mp3 i sängen och somnade ute i lillstugan medan Jojje duschade. Efter en skön sovstund kom han tillbaka och bortskämd som jag är fick jag med honom hem till Mjölby, så att jag skulle få duscha med mitt eget shampoo och balsam hemma. Efter duschen köpte vi godis och sen tillbaka igen till Mantörp för att hämta upp Johan. Sen mot Märta där även Herman var. Satt och snackade skit (bilar) och läste Chuck Norris skämt. Runt halv två fick jag med dem i bilen och körde hem Herman och därefter Johan. Jojje och jag slockande nästan direkt i hans säng.

IDAG blev vi väckta av dampJohan som inte hade något att göra och ville åka till Linköping. Även Linnea anslöt sällskapet och vi fyra åkte till stan. Linnea och jag kollade efter nyårsgrejer och jag hittade en klänning jag ska ikväll! Bild kommer imorgon när fyllan lagt sig, heh. Nu när jag kommit hem har jag plattat håret (med en sån där cpliten platttång. Tog två år) och ska snart åka och hämta Lisa och Tott&Jappe med tillhörande bihang. Sen hem igen för att fixa till sig det sista och sen middag här hemma och sen party hos Kim. Där har ni min nyårsafton och jag känner på mig såå väl att det kommer bli riktigt bra. Är fett taggad som man brukar säga.

GOTT NYTT!

togethaaaar

Kategori: November 2007 - September 2012

Ikväll har jag umgåtts med Pontuz. Köpte pizza och såg på Terminal 5 eller Gate 67 eller Airport New York eller TomHanksasarussianguywho-sstuckonanairport. Kommer inte ihåg vad den hette, men tror det är något med terminal. Nåväl, den var bra. Pizzan var god. Eller, det var den fan inte. Ponta som lura på mä! "DEN ÄR ASGOD!!!!". Sen när han beställde glömde han att säga att pizzfan (HA) skulle vara mixad, så det var lite musslor på ena halvan, bara skinka (lame) på andra, räkor på tredje och champinjoner på den fjärde. Fett ointressant fakta och fett dålig pizza. During our pizzatime såg vi på en asbra dokumentär (ja, terminalen såg vi på efter). Nästan så jag måste länka den. Hooked for life hette den och handlade om skateboardkulturen och dess framfart i Sverige. Riktigt bra!

Efter terminalen kom Åsa och Emma hem och jag ägde ALLA i Wii. Galet bra azz. Men nu har jag cyklat hem, för imorgon har jag ett jobb att sköta. Ska bli trevligt att träffa Gissy igen.

PUSS och godnatt.

heeeh

Kategori: November 2007 - September 2012

Fina dagar! Igår efter jobbet åkte Lisa, Amanda och jag till Linköping och Sofias lägis. Där snackade vi skit, lanade och var uppe hela natten. Tror inte jag varit uppe till 05 sen Jojje och jag började träffas. Men det var gött, kände mig bra. Idag gick vi ut på stan för att kolla in mellandagsrean, men likt varje år blir jag besviken. Alltid samma grej, maaassa folk, varmt, ljus som gör att man blir fulast i världen, hög musik, brunkräm på kläderna.. Men köpte ett par shorts på rean i alla fall. Skulle hittat en nyårsklänning, men blir väl kanske dom istället.

Nu har jag sovit ett bra tag och äter Toffifee, typ godaste jag vet i hela världen. Sen ska jag till Pönta en sväng.

På lördag är det nyår och efter det ska jag börja gymma med Amanda, fett taggad! Hejdå.