lights will guide you home

wtf

Kategori: November 2007 - September 2012

En grej jag aldrig kommer förstå är varför folk har så mycket syskon. OCH föräldrar. På facebook. Antagligen är det plastföräldrar och plastsyskon men vissa har ju asså typ, 5 stycken olika syskon. Alla med olika efternamn? Hur funkar det?! Herregud vad deras föräldra måste pippat runt i sina dar..

Jag har bara tagit det lugnt idag. Har nästan känts som en söndag (favoritdagen). Har pluggat franska, hjälpt Axel med läxan, vart på Hjärta till Hjärta (hittade coola solbrillor) och ska nu duscha.

På lördag kommer tyskarna och det ska bli så roligt!

/Allis

feber

Kategori: November 2007 - September 2012

Man skulle kunna tro att jag dött. Nästan. För jag ger mitt liv åt denna blogg, all min lediga tid - bara för att ni ska få roas lite. Och i ärlighetens namn är jag dött lite. Igår höll jag nästan på med det i alla fall.

Kände redan när jag åkte till tennisen hur dåligt jag mådde. Frös som fan och kände mig assvag. Så jag tränade inte. Och låg i soffan hela kvällen. Sen när jag skulle gå å lägga mig kunde jag knappt gååå så dålig var jag. Var febrig hela natten och struntade i de första lektionerna. Fixade svenskaprovet. Och fick sympati langat från Elisabeth.

Träningar, prov, tyskar, körkorstress som lagt sig, mens, pengar, röra och ensamhet har dödat mig de senaste dagarna. Näst intill.

Så nu ligger jag i Lisas rum och glor på SATC. MEN imorgon ska jag vara frisk. För jag ska naila franskan, hem och sen bli bjuden på mat på Newport av Dris med Lisa och annat trevligt folk!


fina klassvänner har jag också, som skjutsar runt på mig när jag är fuvk.

/Allis

och om du vill ha mig så kan du få mig aslätt nu

Kategori: November 2007 - September 2012

Vad jag bryr mig om nu
är att du kommer nära mig
även om det är försent att älska dig

Vad jag bryr mig om nu
är i dina armar om mig
även om jag vet att jag måste glömma dig