lights will guide you home

yeeeez

Kategori: November 2007 - September 2012

Jag pratade i sömnen inatt. Igen! Och Danne var vittne. Eller vittne... Hörsle? Danne var hörsle och skrattade åt mig. Idag hade jag sagt tre olika saker till honom:
1. Danneee, vad är det? Vad äär det gubben?
2. Kan du säga "vad sa du?". Kan du säga det Danne? Eller vad sa du? (ja jag vet, helt yrt).
3. Danne?!?! Danne?!?!.. Ååhh.. jag trodde att du inte kunde andas!

Jaa..

Tror jag har läst att minst 20 pers ska till Måndagsklubben ikväll. Jaaja, hade så kul. Jag kör på't... nån annan gång. Mina 18-åriga vänner: vill nån va me mig nästa måndag?

Idag hittade jag antagligen världens bästa grupp, med massor medlemmar (vilket betyder att denna grupp måste tas på allvar). Den heter "slå en daniel-dagen". Och Daniel är medlem i denna!!! Detta betyder alltså att jag får slå min pöjk hur mycket jag vill imorgon! Dock finns det andra tilläggsgrupper till denna, såsom "slå alla som slår en daniel på slå en daniel-dagen" och "rädda alla daniel från slå en daniel-dagen". Hur det än slutar med alla räddar-grupper betyder det i alla fall att denna dag existerar och jag har alltså full tillåtelse att slå Danne. För han heter ju faktiskt Daniel egentligen.

Nu ska jag plugga franskaglosorna och sen ska jag tillåta mig själv till att läsa dåliga bloggar, kolla på kläder jag inte behöver (fast lite, min garderob är fan astråkig) och lyssna på musik.

Alltså: jag är en sömnpratare, jag vill inte till måndagsklubben, jag ska slå danne, plugga och sen softa. Yeeez.

/Allis

Stay with me honey, stay with me honey stay with meee

Kategori: November 2007 - September 2012

Underbar dag so far. Vaknade bredvid Danne och snoozade så pass länge att vi inte ens var trötta när vi gick upp. Cyklade till skolan, satte MVG på Alt Med kursen tillsammans med hela kaningänget. Sofia och jag spontanbokade en tennisplan, men satt tillslut mest bara och glodde vid planen.

Nu sitter jag här och ska, likt Julia, råplugga för sista gången iår. Sen ska vi premiärbada i Skogssjön ikväll och efter det cyklar jag raka vägen till min kärlek.

Ikväll är det måndagsklubben. Skulle vara nice att go crazy och åka in, för nu har jag ju ålder inne! Men, inte ikväll. Nån annan måndag.

Det här är det finaste just nu. Och ni har hört den allihopa. Men det är finast i alla fall!When you are feeling tired
I'll lay there with you
When you get up early in the morning
I'll get up with you
If you have a craving
I'll get it for you
If you wanna take a ride all by yourself
I'll be waiting for you

larvigt. men så fint!

/Allis

muzic makes me lose control

Kategori: November 2007 - September 2012

Sitter ute på altan och pluggar. Har bestämt med Amanda att i slutet på den här veckan ska vi unna oss en tripp till Lkpg (och jag ska unna mig Alice-bikinin, marinblå som allt annat jag äger) efter franskaprov, körlektion och andra uppsatser vi skrivit klart som ska in. Det är vi förtjänta!

Snart ska Linn och jag cykla tandem upp till Södra för att spela match. Hade detta varit för 5 år sedan hade jag och alla flickor som spelade i vårt flicklag antagligen pratat om den här matchen i veckor, taggat asmycket och vunnit. Nu ska vi bara spela mot Södra liksom.. Vi tar't!Jag älskar den här bilden. Trots att mitt hår inte är vackert och trots att jag ser retared ut så ären så härlig. Den känns som ett Beatles-omslag. OCH JAG ÄR LENNON! Eller aa.. Den känns i alla fall som ett Beatles omslag. Och som jag sagt tidigare, fatta vad coolt att växa upp mitt i det ljuva 60-talet med asbra musik som Bob Dylan och framför allt Beatles. Idag är det festmusik folk lyssnar på. Lady Gaga, Pitbull och negerrapp.

mjaa.. ja det var det.

/Allis