lights will guide you home

snart blir det ett ankarjävel

Kategori: November 2007 - September 2012

(Linn: om du vill hata mig så läs detta inlägg)

Kanske att man skulle införa ett nyårslöfte? Har ett riktigt fett jag funderar över, men är inte säker på ifall jag skulle lyckas genomföra det.

Men.. tänk er. Denna fast på överarmen. Hur coolt. Och snyggt. Och mig!

hihihi

Kategori: November 2007 - September 2012

Det är nyårsafton och jag provar klänningen. Kollade igenom vad jag skrev förra året just denna dag och som den lata människa jag faktiskt är hade jag sammanfattat hela nyårafton (+ hela året?) med denna mening:

Gott Nytt År på er, vi hörs säkert ikväll - jag ringer nog!

Ikväll ska jag krama ut det sista ur 2010. Ett år som förändrat mig och förbättrat mig. Kanske försämrat mig lite också. Jag har gjort saker jag för alltid kommer minnas, umgåtts med människor jag för alltid kommer känna och gjort saker som jag, trots att jag ångrar dem, för alltid vill ha gjorda.

Jag har varit kär och gjort slut. Jag har festat och dansat (sjukt mycket faktiskt). Jag har ätit. Tränat fotboll och tennis. Varit i skolan och skrattat sönder. Handlat kläder och shoppat second hand.

Jag har haft ett så underbart år!! Så sjukt roligt. Detta år har det hänt så mycket och jag har haft så grymt roligt att jag vet inte vart jag ska ta väägen. Speciellt sommarn asså. Så underbaar

Jag återkommer kära vänner. Den här bloggen ska få liv igen!

/Allis

oh susie q

Kategori: November 2007 - September 2012

Har umgåtts med Ea det senaste dygnet - det festaste sättet att göra ett lov nice! Har sett på film, varit vaken alldeles för länge, ätit sjuukt mycket och pratat tusentals ord. Nu sitter vi i min säng och Ea pluggar under tystnad. Det är mys ändå. Gött å få tyst på 'na ett tag fan. HEHEEEH, nerå. Hur som helst, ikväll blir det nog film och popcorn med samma person. Fint.

Något jag konstaterade förut för Linnea är en observation jag kom underfund med under mitt senaste toabesök. Vårt samhälle bygger på att man inte kan lita på människan. Det är helt uppenbart, allt kretsar kring säkerhet. Lås på dörrar, larm på kläder, poliser, säkerhetsbälten, hänglås, koder, lösenord och inloggningsnamn. Tänk om folk var goda och man kunde lita på varenda en. Soft samhälle ändå.. Det går ju inte riktigt.

Imorgon är fortfarande lite oviss. Vad jag vet är att jag ska käka hemma, träffa Ea och sen till Sofia. Sen är jag sugen på att träffa min bror och hans vänner! Vi får se vars natten för mig.

Såhär har senaste tiden sett ut:
Adde skrev i min diktbok häromdan. Såhär skrev han: "Man skulle kunna säga att jag ställer mig där jag står och när jag står där jag ställt mig så står jag fan kvar" - Av en livsjnutare och offer för hjärtesorg. PÅ SAMMA GÅNG!
Ni vet inte hur underbart gott detta var. Stekta cornfiléer med lök, majs och paprika i soja och chilisås. Till blev det pommes/chipsliknade ascpgoda grejer + bearnaisesås. MUMMAAAA

Nu ska jag bläddra i H&Ms vårkatalog! Mihihii

/Allis