lights will guide you home

tråk-kort-inlägg-as-usual

Kategori: November 2007 - September 2012

Sitter Amanda och praktiskt taget förstör mina tänder med allt fettigt och sjukt sockrigt godis från lidl som vi vandrade iväg och köpte förut.

Jag har tänkt på en sak. Visst känner man sig lite stolt när man ser på en väns dator att man har varit inloggad förr, och att namnet sparat liksom. På typ msn. Och jag finns med på Amandas dator! Det känns bra. Som man hör hemma här liksom.

AJJA, Nu: FARMWOILLE!

/Allis

Asgarv framför Farmville

Kategori: November 2007 - September 2012

Amanda och jag var med om något roligt nyss!

Det hela började med att en jättegullig hantverkare (ni vet en såndär sorts kille som är hur söt och gullig som helst, men som inte får några tjejer i tonåren bara för att han är så blyg, men som sedan blir värstaste magneten när han blir äldre bara för att han är så genomsnäll, nivet.) knackade på dörren. Vi sitter då i köket och pluggar/lirar farmville (jag har fått över Amanda på the dark side och ingen kan stoppa henne nu! Hon ba skördar och plöjer o sår å jag vet inte vaaad) när denna gulliga kille kommer in och är hur trevlig som helst och ber om ursäkt för att han springer omkring i huset och stör oss med pluggningen.

Plötsligt kommer en till kille, knackandes på dörren, och denna man är utav exakt samma sort som den tidigare fast 10 gånger gulligare och lite yngre (huhu). Efter nån halvtimme är båda klara och kille #2 kommer in i köket. Vi lirar farmville för fullt och plötsligt uppstår en konversation:

Kille #2: Ehm.. vi är klara och sådär nu..
*BRÄK!* (ett aspinsamt får lyckas bräka mitt i vår konversation!
Amanda och Allis: *asg*
Kille #2: Hehe..ehm, hehe, jag kommer tillbaka imorgonbitti vid halv 8, är det någon hemma då?
*GNÄGG* *NÖFF*
Amanda och Allis: *asg x1000*
Allis: Öhm, höhö, vi är lediga imorn så..
Amanda: hahahahaha
Amanda: Jag är nog hemma imorgon, om jag sover hemma.
Kille #2: Är det roligt det där Farmen? Hehe...
*KVACK*
Amanda och Allis: *asg*
*MUU*
Kille #2: Höhö, men ni får har det så bra, vi hörs imorgon.
Allis: Hahahah, jaa! Tack för hjälpen!
Kille #3 från hallen: Tacktack!

Sen skrattar vi så att vi får ont i magen.

/Allis

IG belönas med flöt.

Kategori: November 2007 - September 2012

Matteprov var så äckligt jävla svårt. Jag får nog G, men inte mer. Eller kanske mitt första IG? Hur som helst ska i alla fall Knet och jag fira denna IG-dag med massa flöt och skit ikväll. Det tycker vi att vi har förtjänat!

Dessutom ansåg jag att jag förtjänade ett par jeans också, så idag tog vi tag i saken och köpte mig ett par. Ett par snygga festörhängen blev det också. För tillfället sitter jag på Amandas fina rum och lyssnar på töntig partymusik. Snart ska vi ner och äta nåt skulle jag tro och senare blir det lite engelska plugg. Och ikväll FLÖT. Lidl-flöt. Lild-flöt är det bästa flötet!

one two three four, uno dos tres cuatro i know ya want me, you know i want ya

/Allis