lights will guide you home

Tur att man har världens kille i tider som dessa:

Kategori: November 2007 - September 2012

"Alice Lystam, du är det vackraste jag vet, du är den snällaste finaste sötaste snyggast roligaste tjejen som jag känner och jag älskar dig. Din kropp ger mig värme när jag fryser och din röst ger mig lugn. Hos dig mår jag bra och jag vill alltid vara hos dig!"

Paintball skillz

Kategori: November 2007 - September 2012

Hej. Jag har fortfarande inget att göra. Och jag hittade inte Mulle Meck bygger båtar. Så, jag sysselsätter mig med detta istället. Det är ganska kul, beroendeframkallande om inte annat. Plus att jag äger på det. Hejdå. Lvl 1343952./Allis

Anders har i alla fall lika tråkigt som jag, en fredag som denna!

Kategori: November 2007 - September 2012

Dagens bra ting: 

  • Jag har solat
  • Jag har umgåtts med min familj
  • Danne fick G på np matte
  • Jag fick starkt VG på np matte (lägg märkte till att jag nämnde Dannes resultat först, jag är alltså mer stolt över honom än mig själv).

Dagens dåliga ting:

  • Jag har inte gjort ett enda vettigt skit
  • Jag har ätit fetaste Rödinge Kladdkakan
  • Jag har inte njutit av vädret så mycket som man borde
  • Jag har så jävla tråkigt
  • Jag har så jävla tråkigt
  • Jag har så jävla tråkigt

Nu vet ni. Hur det ligger till under min ensamna fredag. Jag är den enda som sitter vid msn och verkligen hoppas på att någon ska skriva medan(s) alla andra har statusen Upptagen/Inte vid datorn eller kanske nick såsom Ute/Parrrty/Med tjejerna/Älskling är här. Och så självklart något emo som heter typ "I will die beacause you lefted me". Felstavat. Dock måste jag erkänna att jag själv har valt statusen Upptagen då jag vill att folk ska tro att jag har så mycket roligt och intressant att göra denna fredagskväll. Men nej, ingen Danne, ingen Lisa, ingen annan liten vän. Och klockan är redan 22:30 så det är ingen större idé att ringa någon. Dock måste jag bara tillägga en fundering kring dessa statusar vid msn: jag troor faktiskt att jag inte är den enda individen på min kontaktlista som sitter och slöglor framför datorn. Någon kanske tänker som jag? "Upptagen - för jag är en utav dem som är upptagen en fredag som denna". Och till er arma själar: ni är inte ensamma! Asså, bokstavligt talat är ni ju det, men inte ensamma om er känsla, den känslan jag innehar för tillfället. Och gud vad jag sluddrar, det jag egentligen skulle komma fram till i detta inlägg är att Hana-Pee är ett utomordentligt glädjepiller i tider som dessa. Kolla bara:


__________________________________________________________

__________________________________________________________


Vart fåår hon allt ifrån? Haha, så jävla kul! Ajja, nu ska jag dyka vidare i cyberspace djupa väääärld. Btw, Älskar fan "cyberspace". Så soft. Det hörde jag på Mulle Meck bygger båtar när jag var liten. Gah, gud vad jag blev sugen på det spelet! Ska fan ta och leta fram det nu. Tjaao!

/Allis