lights will guide you home

I said baby don't cry!

Kategori: November 2007 - September 2012

Jag ligger i min nybäddade säng i mitt nystädade rum och lyssnar på Allismusik för tillfället. Jag har på mig raggsockor, småfryser lite och ska snart fixa en cool grej på min dörr. Ikväll är vi peppade på födelsedagsfest hos Linn. Och imorgon är Danne och jag pepp på Vingåker. Brabra.

Appropå bra musik, såg ni den nya svenska dramaserien Upp Till Kamp? Jag gillade den redan vid första avsnittet men det bästa med hela serien är troligen själva musiken. Och det bästa av allting är att alltihop finns upplagt på Spotify! Klicka bara här så har jag lagt ihop det åt er. Underbart! En låt från serien jag verkligen fastnat för är denna av Pistol Dreams:


(Lila är snyggt, jag vet att ni tycker det!)

Åh så fint. Nu ska jag nog kolla på något trevligt på svtplay, kanske Novellfilm? Mysigt, jag älskar svtplay. Senare kommer Linnea hit och vi ska kirra lite till festen och sen blir det mys hos Linn. Mumma vilken dag. Hare bäst!

/Allis

BD?

Kategori: November 2007 - September 2012

Har man förutfattade meningar om den gruppen människor som lyssnar på Broder Daniel? I sådana fall: vad tycker man - och vad tycker man om mej nu (som faktiskt tycker att det låter bra)?

/Allis

En flygande bög i nacken?

Kategori: November 2007 - September 2012

Haha, blev så himla full i skratt när jag såg detta:

Hahahahah tänk er en fet, flygande bögturk med blonderat hår och bögröst slungandes i luften mot ens nacke? Tänk er hans arma skrii. Höhö, det var kul.

(Okej, jag är lika sämst som dem flesta: jag läser dessa bloggar då och då, men endast då jag är extremt uttråkad.)

/Allis