lights will guide you home

Tjejgänget och min namnsdag!

Kategori: November 2007 - September 2012

Igår efter skolan trampade Linn och jag upp till badhuset. Vi kunde nog inte ha hittat på något bättre den fredagseftermiddagen Det var så skönt, med bastu å inpackning å allt. Några längder dessutom! Eftersom vi hade varit såå duktiga så tog drog vi pizza och kebab på det, framför Så ska det låta/Let's Dance. Kvällen avslutades på Slomarp.

Vid kvart i ett samlades allihop på stationen, dvs Maria, Jonna, Linn, Linnea, Lisa och jag. Därefter tog vi oss in till Tranås och en träningsstudio. Där satte vi allihop igång med att dansa streetdance med en jätteduktig tjej som hette Ullis. Å sjukt kul var det med! Alla var jättebra och det blev en ascool dans tillslut. Det var verkligen så värt. Sen var dock tvugna att åka hem, men ikväll ska vi ses igen. Då blir det god mat och sånt hos Linn! Det ska bli riktigt trevligt. Det var bra att Maria inte gav upp och verkligen fixade till tjejkvällen!

Hörrni, dags att börja fixa sig lite tills ikväll! Vi ses!

/Allis

Cali I love you!

Kategori: November 2007 - September 2012

Idag när jag kom hem landade jag pladask i min säng. Jag vet inte hur länge jag låg där med efter ett tags powernap tilltog my subconcious som tvingade mig upp. Jappjapp, så jag gick upp och gjorde några mackor och efter en kvart eller två kom mamma hem med en stor kartong från Wienerbageriet. Då jag inte mofflade i mig någon semla i tisdags (nåja, skolsemlan räknas väl inte riktigt?) kände jag att det var min tur idag! Timmarna flöt på även den här dagen och tillslut var det dags att kränga på sig alla underställ å knickers å benskydd å hela köret. Men det var skönt med träning. Och kul. Jag älskar mitt lag.

När jag kom hem låg det ett ljuvligt litet paket i hallen avs Caliroots. Och precis som vanligt när jag handlat där så sitter klädesplagget näst intill förjävligt första minuten. Men sen när man går i dem lite och visar mamma, pappa, Lisa då blir dem helt plötsligt råsnygga, precis som på bilden. Det enda felet med dem är att det ser ut som om jag har snopp. Men det gör inte så mycket, dem flesta vet väl att jag härstammar från det kvinnliga könet. Förhoppnigsvis...

Imorgon är det fredag. Som det ser ut nu blir det fest i Skänninge med Lisa, Jess och Linn och det ska bli så skönt. Hoppas det blir av och allt fixar sig, för jag skulle så gärna vilja åka. Har saknat både Jess och Linn och en fest för att återträffa dem är inte helt fel.

Nu hade jag tänkt å ringa Linn å Danne. Juppjupp, sen blir det Harry Potter och sova. Dutti flikka. Hejrå!

/Allis

The hobbits, the hobbits, the hobbits to Isengaard, to Isengard!

Kategori: November 2007 - September 2012

Ni skulle sett våran grusträning igår. Nejnej, jag menade lerträning! Det var ytterst givande. Ja, det var faktiskt det! För på kvällen fick jag både kramp och ont i knät. så jag somnade som en stock sen. Men innan jag somnade började jag läsa Harry Potter & De vises sten! Vad tycker ni om mej nurå HPnördar, Knet, Linnea? Dock kan jag inte säga att jag njuter av läsglädje än eftersom jag känner igen allt som händer från filmerna. Men jag får väl försöka ta mig igenom första delarna och hoppas på lite mer spänning senare, för antagligen finns det inte så mycket som händer i Privet Drive (huhu, påläst!). Och så ska jag verkligen försöka att läsa i alla fall första boken, och förhoppningsvis tycka att den är så pass bra att det är värt att slänga bort lite mer tid på även den andra. Jag ska ta mig igenom första, till att börja med. Ni får slå mig annars.

Nu sitter jag i språklabbet som det så fint heter. Några meter ifrån mig sjunger Karin med i "They're taking the hobbits to Isengard". Vi slutar om tio minuter och då har vi historia, sen slutar vi vid 14! Wünderful. När jag kommer hem ska jag skriva klart idrottsuppgiften och bara softa, det är jag värd. Sen runt 19 nån gång åker jag upp till Danne. Juppjupp så får det bli. Nu ska jag ta å gå igenom glosorna en gång till. Å så får ni en bild på världens bästa band som någonsin har funnits!

/Allis