lights will guide you home

Det är måndag och jag är pepp!

Kategori: November 2007 - September 2012

Det får bli en kort resumé av helgen eftersom jag troligen redan berättat för de flesta som läser bloggen om hur det var. Annars kan ni fan ta och ringa mej asså! Jag älskar att prata i telefon.

Sthlm var underbart. Konserten var så himla fin. Jason är så himla fin. Hans röst är så himla fin. Jag ville bara gå fram till honom, ge honom en kram och säga: "fan vad du gjorde det där bra."

Shoppingen dan efter var inte heller något att klaga på. Snygga kläder och fortfarande en hel del pengar kvar. Mumma.

Imorgon blir det Den Kungliga Huvudstaden igen! Japp, vi ska som sagt kolla på älsklings Johan när han sjunger i Idol. Fast jag ska nog kolla mest på Lars. Ja, jag ska heja på Johan, men kolla på Lars. Det blir fint blire!

Nu har Danneboy lagt på så man kanske ska ta och sova nu. Jag ska ju trots allt upp ganska tidigt imorgon och en heldag i Sthlm med kaninerna tar på krafterna vill jag lova. Så vi ses och hörs, kolla på idol imorgon, tisdag, klockan 20:00, you might see the coolest gang of Mjolby Town.

Jag saknar min Linn också. Teknikfesten på fredag kanske? Ja, så fåre bli, vare sig du vill elle inte!


värstaste killen nivet!

/Allis

A la la la la la liiife is wonderful

Kategori: November 2007 - September 2012

Äntligen nytt med Hello Saferide! U-N-D-E-R-B-A-R-T!/Allis

Take me to the place where you go

Kategori: November 2007 - September 2012

Asskön vecka! Slutar två alla dar förutom torsdag och tisdag då vi ska till Sthlm och kolla på Johan. Dock är älskade Danne sjuk, vilket gör skolan lite tråkigare. Aja, på't igen barrra!

Nu ska jag plugga så jag hinner inte skriva mer right no folks. Men ikväll då ska ni få höra om värstaste helgen!/Allis