lights will guide you home

Sthlm och Idol!

Kategori: November 2007 - September 2012

sry, hinner inte skriva! måste kirra allt tills imorgon, då det blir
 STHLM OCH IDOL MED LISA! GLÖM INTE ATT TITTA!

/Allis

Jesus walk with me.

Kategori: Video

 Två saker som har varit riktigt bra idag är:
1. Jag sov 11 timmar.
2. Jag fick ett mms av Danne i hans nya tröja. mmmmmm.
Sen har det inte hänt mycket mer. (ÖB och äta mat räknas ju knappt?). Men 1, om jag känner duktigheten smyga sig på så blir det kanske lite plugg snart. Men 2, som tur är har jag kvällen inbokad hos Knet med tjejerna. Något kul att se fram emot idag i alla fall!

Just det! Idag pratade Lisa och jag om tatueringar, eftersom Josse precis har gjort "tro, hopp och kärlek" i Kina tecken på benet. Jag skulle nog tatuera lights will guide you home, om jag skulle tatuera något. Vad skulle ni tatuera?

Nu kommer Adrian in med kort hår och en ny tavla han gjort. Herregud vad duktig han är. Ni får inte missa hans utställning som pågår hela November i Mjölby bibliotek folks!

Det var lite trökig update.. Nu ska ni lyssna på den här låten av Club 8. Underbar är vad den är! Det är en sån låt som man får känslosamma tankar av. Sånna tankar som letar fram saknader, minnen och längtan (som jag skrev om, ni vet). Så, varför inte lyssna på den här och tänka på något långt bak som gör dej glad och lite sentimental sådär? Just Do It, som Nike skulle uttryckt det.

Idag kommer jag inte på någon löjlig hejdå-fras, så idag får det bara bli mitt namn.


/Allis

Dom vet ingenting om oss.

Kategori: November 2007 - September 2012

Hm.. bloggarN är inte på G idag, så det får bara bli en kort liten update! (Jag veeet, bloggarspråket försvinner ändå inte M8s!)

- Sofia har kommit hem...
-...Vilket resluterar i trevligt umgänge @ Knetiz imorn! Peppen!
- Bara måndag än så länge! (<3)
- Linn kommer hit och jag ska kirra låtar till hennes mp3 till hennes Londonresa. (Jag vet! Sofia och jag dör typ. Kneten med.)
- Nuu blir det spåret!

Hörni, bloggarN är snart tillbaka, me promise.Moneybrother, 6 november in Nrkpg?

/Allis