lights will guide you home

Sp1a, what to do?

Kategori: Video

Justfan! Imorgon ska hela Spetta övernatta i Scoutstugan (!). Jag funderar starkt att bojkotta hela skiten bara för att bevisa för våra mentorer (herregud vad jag skulle vilja byta ut dom) att en ca tio meters vandring till en scoutstuga som ligger belägen i samma stad som vår skola gör, inte kan klassas som en klassresa. Rinna hade varit bättre! Och något som är ännu bättre är att jag och min grupp måste gå upp astidigt och göra frukost till alla. Dom hatar nog oss, herråfan.

Okej, jag vet, förra låten var lite klen (men väldigt fin though) så här bjuds det nu på en låt utav världens bästa band som, genom tiderna, i manna minne, nånsin, föralltid är och kommer vara världens bästa band.

Göddi video med, aight?Nej, nu måstemåstemåste jag plugga!

/Allis

Första Advent.

Kategori: Video

Första advent och pissväder. Allt är i sin ordning!

Igår var jag och kollade på Intersport Cup i Lagmanshallen med Sofy, Knet och Linn. Joels lag tog sig till kvartsfinal där dom besegrades av Borensberg (Intresseklubben borde vara överbelastad vid det här laget!) Det roligaste under dagen var i alla fall Linns kommentar när hon fick syn på nån fotbollskilles skor. "Ojojojoj vilka båtar!!"

Idag måste jag plugga till morgondagens ekonomiprov. Och engelska. Och franska. GLHF M8. Aja. sen blir det i alla fall träning på kvällen. Sen ska jag nog se till att tvinga hit Danneboy med!

Ingen tid för detta mer (och det tror jag själv?) utan nu ska jag ta tag i't!

Lyssna på den här låten med James Taylor förresten:(btw, alla Andra Avenyn töntar, lade ni märke till att de spelade Damien Rice - Cannonball i nåt utav de senaste avsnitten? Braa, ni har musiksmakeN i sånna fall!)

2(Okej, det kanske bara är Sofy som lägger märke till sånt.. Knet med.)

/Allis

Ni har väl hört Duncan Sheik - For You nångång?

Kategori: November 2007 - September 2012

Jag säger som Sofy, nu fåre fan va slut på deppinläggen. Dock har hennes hållt liiite högre klass än mina, men det spelar ingen större roll i detta sammanhang.

Nevertheless, (har ni läst på engelska glosorna kära Spettor?) Okej dag skulle man väl kunna uttrycka det. Började med att Danne och jag försov oss. Men vi hann, med hjälp av min älskade moder. Och det var verkligen underbart att höra att det gick bra för'n på tyskaprovet!

Sen gick jag hem, i pissvädret, och det har nog aldrig varit så förjävligt att gå hem. Ensam. Kall. Blöt. Anyway, 2½ timmes powernap är nog det bästa på hela veckan. Herregud, Je t'aime les vendredis som vi sa på franskan idag.

Ikväll blir det Idol med Danne, och förmodligen vandrar vi vidare till Jess place. Och imorn blire Lagmanshallen (äru på Linn?) med Sofy och Knet eftersom det är cup där.

Hörrni, enjoy av det här nu! (Sorry för wrong rotation) Jag veeet, det är Blondinbella. Och jag vet, filmarN är bäst!


Men hörrni, ha en trevlig freda'kväll. Dock tror jag att det blir ett sorligt slut i Idol-sagan, men anyway, det kan bli intressant det med.

Jag saknar Sofy!
Jag saknar Lovisa, damn ja!

/Allis