lights will guide you home

"hey laa, my boyfriend's back"

Kategori: November 2007 - September 2012

hej, jag har inget roligt att säga förutom att det varit en trevlig dag med skollaget, att jag mår bra och att jag ska se en riktigt sexig man på fredag vid namn Brolle Jr @ RIX FM in Lkpg!

Hur har ni det? Hur mår ni? Läser ni? PUSS

image118

/lightswillguideyouhome

"antagligen det mest romantiska jag någonsin hört"

Kategori: November 2007 - September 2012

Hej! Igår var vi i Mantorp och kollade på skatetävling och musik i skatehallen. Det var trevligt och många bra skateare. Kan nån ge mej en? En skeejtare.

Ikväll har vi grillat hos Adde hela gänget och sett lite på Eurogrejen. Det var trevligt. I allafall det först nämnda.

Jag brukar ibland lyssna på sommar i P1, och Anders Wendins (Moneybrother) version är en utav favoriterna. En sak han berättar om är jättefin, enjoy: (strunta inte i att läsa, jag lovar, du blir rörd.)


"Jag jobbade ett tag som producent på riksteatern. Vid ett möte med några extremt begåvade skådespelare från Götet fick jag höra följande, antagligen det mest romantiska jag någonsin hört. Det här är inte min historia och kanske var den menad för nån annans sommarprat, men som ni som har hört min musik vet att jag bangar ju inte för lite stöld eller plankning så: håll till godo.


Det här var för länge sen. Sent 40-tal i Köpenhamn. Vår kille kliver på tåget som ska ta honom hela vägen upp till Göteborg. Han går från vagn till vagn. Det är sommar och mycket folk som är ute och reser. Tillslut så hittar han en kupé med lediga platser, men innan han kliver in så tänker han sig för. Där inne sitter en ensam kvinna, och eftersom det här är på 40-talet, har han ju en hel del hyfs och han vet ju att man går bara inte in och sätter sig hos okända tjejer hur som helst. Ont som det är om platser kilar han in ändå. Precis när han lagt sin väska på hyllan och satt sig ner så ser kvinnan upp mot honom. Snabbt möts deras blickar, de nickar och sedan tittar de åt varsitt håll snabbt igen. Det är bara det. En enda snabb blick var allt som behövdes. Vår snubbe är helt förlorad, helt plötsligt från ingenstans kommer känslan. Japp, såhär blev det, där är han. Tåget har lämnat stationen och de färdas utan att säga något till varandra. Långsamt börjar de närma sig första stoppet. Killen är kallsvettig, det vore extremt oartigt att börja snacka i det här läget, men han kan bara inte låta henne hoppa av! Han blir helt lycklig när hon inte reser sig och tåget rullar vidare. Kallsvetten kommer tillbaka inför vartenda stopp hela resan. Men när de tillslut närmar sig Göteborg, så sitter de fortfarande. Helt tysta, mitt emot varandra. När tåget rullar in på stationen kollar han in kvinnan i ögonvrån, hon gör liksom ingen ansats till att resa sig, så när tåget tillslut stannar, förstår han att det är nu eller aldrig. Han samlar sig, redo att säga sina första ord till henne, men det går inte. Han bryter ihop. På utsidan syns ingenting, men inuti är det bara ett stort kaos. När tåget rullar ut från Göteborg så sitter vår hjälte fortfarande kvar med en konstig känsla i kroppen. Ju längre bort de kommer, ju mer underligt blir det.

Nu är det natt, och de närmar sig Norge! Den här resan tar väl typ 9 timmar nu så ni kan ju haja hur snabbt det gick då. När de rullar in i Oslo och kvinnan helt lätt reser sig upp, tar sin väska och försvinner ut på Oslo perrongen får han nog. Men skit samma! tänker han, det får bära eller brista. Han är ifatt efter några steg, ursäktar sig så hemskt mycket, men berättar sanningen: Hur han egentligen skulle till Göteborg, vad han har suttit och tänkt på under hela resan och varför han nu står här på perrongen i Oslo. Hon tittar med stora ögon på honom under hela hans berättelse. Och det här är ju första gången som de ser in varandra i ögonen överhuvudtaget.

När han är klar öppnar hon munnen och säger de första orden han någonsin hört henne säga, naturligtvis med den vackraste rösten han någonsin hört:

- Vet du vad min vän, jag skulle egentligen också klivit av i Göteborg."

naaaw.

Nu ska jag prata med André och sova, pusshej.

/Allis

Fleetwood Mac

Kategori: November 2007 - September 2012

Slutade redan vid 13 idag så i eftermiddag har det inte hänt mycket. Jess, Josse, Amanda, David och jag pipa hos Jess nån timme, trevligt. Sen åkte jag hem och sov och nu sitter jag här och har egentligen inte roligt att säga. Jag kan ju köra på det vanliga att alla prov är klara nu, förutom lite små förhör och nåt mattetest annars är min tid på lagman äntligen slut. Det ska bli skönt att slippa se alla fula ungar och jobbiga lärare. Men det blir nog många tårar fällda den 12 juni (?) för då ska vi lämna 9AB. Herregud.

Nu ska jag snart åka och träna å ikväll ska jag ringa min nörrlänning, wiie. Puss.

image115

Fyfan va bäst vi är.

/Allis