lights will guide you home

Folkuniversitetets gymnasium

Kategori: Foton

Idag åkte jag in till Linköping med Linn och Amanda för att kolla in Folkuniversitetets gymnasium, 5 min från resecentrum! Jag tyckte att det verkade jättebra. Liten och trevlig skola, aa, bra helt enkelt!

Sen åkte jag till praon, satt mest och gäspade hela tiden, eftersom jag somnade så sent igår.

Tråkigt inlägg, ville mest bara säga att jag var på det där gymnasiumet idag, som jag verkligen gillade. Aja, jag är tråkig. Ska bli så skönt att slippa Lagman, så jälva trött på't.

/Allis

Musik på Gravrost!

Kategori: Foton

Först på morgonen på lördagen åkte Linn, Linnea, Amanda, Karin och jag till Vadstena för att kolla in Vadstena gymnasiet Samhäll - turism. Det verkade bra! Men som sagt, lite för turisminriktat för min smak. Resorna verkade jättekul, men eftersom jag inte är så intresserad av turism så tror jag inte att den skolan vore så jättepassande för mig.

Under dan gjorde jag inte mycket, men på kvällen hände det grejer! Det var musik på Gravrost, en mc klubb här i stan. Först sjöng Lisa och Johan. Går inte att beskriva med ord vad man ska säga om det. Deras röster stämmer så bra ihop tillsammans och det låter så... aa, det finns inget så fint ord som skulle kunna beskriva det, fantastiskt räcker inte. I alla fall, när Lisa och Johan hade sjungit var det BlunKs (<--- klicka för att komma till deras myspace, REKOMMENDERAS!)  tur, bestående av Björn på trummor, Macke på bas, Danne på gitarr och Jolle som sjöng. Herregud vad bra!!! Publiken (som förövrigt till mestadels bestod av 50 plusare) var i extas! Linn, jag, Johan, Lisa, Amanda, Sofia och Johanna hade i alla fall väldigt trevligt.

Efteråt, när vi kom hem, så gick Amanda och jag hem till mig och såg på Beck med världens lyckligaste basist (Macke) och Lisa. Riktigt lyckad kväll!

Klicka på bilderna för att förstora dem.


Nu ska jag fortsätta lyssna på BlunK, kolla på Andra Avenyn, prata med folk och sen sova. Sjuk idag, så ingen prao imorgon. Puss.


/Allis

Filmkväll med folket.

Kategori:

Braig dag! Fick sluta redan vid tjugo över tolv (istället för halv fyra) bara för att "jag hade jobbat länge de andra dagarna och för att det var fredag!". Jag älskar min prao.

När jag kom hem kollade jag på Andra Avenyn. Så dåligt. Så gödigt. Säger som Lisa, alla är släkt/vänner/rumskompisar till varandra. Tony har en son som heter Kim som har/hade en tjej som heter Liv som bor med en präst till pappa som hyr ut ett rum till Tony. Olga är kär i en lärare (!) som har en tjej som är syster till Lotta som har en dotter som heter Johanna som är tillsammans med David som är rumskompis med Roxana som gillar David. Herregud.

Sen åkte jag till Kneten och hon klippte mig. Ungefär en decimeter kortare och nu känns mitt hår inte alls slitet!
image16
Efter det samlades the gang att Lisa's. Johan, Jocke, Anders, Lisa, Amanda o jag. Det var trevligt, fast jag fattade ingenting av filmen för att Anders bara pratade hela tin. Trevligt hade vi i alla fall!

Imorgon är det öppethus på både Vadstena gymnasiet (samhäll - turism) och någon annan samhällslinje i Linköping. Eftersom det sist nämnda verkar mest intressant så tror jag att jag ska åka på det, vi får se.

Imorgon ska även Lisa och Johan sjunga och spela på Gravrost så även BlunK. Det ska bli riktigt trevligt att se på.

Nu ska jag se lite mer på Andra Avenyn. Puss.

/Allis