lights will guide you home

hejdå 2007!

Kategori:

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja.

Höll du några av dina nyårslöften?
Mjaa, jag började ju blogga i alla fall.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
JA! ROXANNA I ANDRA AVENYN! omg...

Dog någon som stod dig nära?
Nej.

Vilka länder besökte du?
Grekland och London.

Vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas?
Massor, skulle nog inte kunna välja ut det bästa. Men London, Grekland, Kennethkvällar, Sälen, sommarn, Gothia, alla vänner, filmkvällar är några saker jag aldrig glömmer.

Vad var din största framgång 2007?
Jag lyckades fixa ett nytt rum och jag fick bra betyg!

Största misstaget?
Gör aldrig några misstag *stolt*. Haha, nerå, vet inte.

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Ja, det är väl klart. Minns starkt när jag var sjuk då det var skol DM inomus i Ryd och jag missade det. Det var inte kul.

Bästa köpet?
Vet inte, men mitt svarta hårband ligger högt upp, och även grejerna jag köpte nu i torsdags i Nrkpg.

Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder och nöjen. Dyngskorten ligger nog ganska högt upp också.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja, det är klart. Massor! Speciellt alla resor jag gjort!

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2007?
Bl.a summerbreeze och man must dance, men även låtar med Hello Saferide och alla andra bra artister jag upptäckte.

Vad önskar du att du gjort mer?
Träffat fler folk.

Hur tillbringade du julen?
Familj och släkt i Ekeby.

Blev du kär i år?
Ja.

Favoritprogram på TV?
Följer inga program, förutom Grey's lite då och då.

Bästa boken du läste i år?
Haha, har inte läst så många. Men "hur kär får man bli" var ganska bra.

Övrigt om 2007:
 Ett bra år med många nya grejer jag inte gjort förut. Mycket ny bra musik och nya trevliga människor.

GOTT NYTT ÅR


 

image71

 
/Allis


 

Mellandagsrea i Nrkpg!

Kategori: Foton

Igår var jag i trevliga Norrköping med trevliga Linn. Det var jättemysigt, mycket folk! Vi kollade igenom alla gallerierna och jag hittade:
- En skjortklänning, röd och svart från Åhléns. 199:-
- En lång vit t-shirt med ett svart tryck på längst ner, Åhléns. 149:-
- En stor snusnäs duk från nån affär, Cheap Monday i alla fall. 70:-
- En stor brun tjock tröja från H&M, 149:-

Så jag gjorde några riktiga kap där! Linn hittade bara en skjorta som kostade ungefär lika mycket som allt mitt gjorde tillsammans! Hehe. Men den var riktigt fin, så det var det ju värt.

Idag ska jag träffa min kära vän Kenneth, det var länge sen. HEJDÅ. (ursäkta det extremt ointressanta inlägget)

/Allis

image49


I DO LOVE NORRKOPIA


Julklappsbyte, lan och julafton!

Kategori:

Det har hänt ganska mycket sen jag skrev sist! Här kommer en sammanställning av händelserna i början på mitt jullov.

På fredagen var jag hos familjen Almgren och jag bytte julklappar med Linn och Linnea. Det var hur trevligt och mysigt som helst, och jag fick en elefantspargris från indiska, toningshårfärg och sen svart snusnäsduk av Linn och Linnea. Efter att ha ätit jättegott började vi spela in olika dansfilmer på min kamera, när vi dansar twist, balett och jive, eller, i alla fall när vi försöker. Det var jättekul! Hahaha.Sen på lördagen gjorde jag typ ingenting, förutom på kvällen/natten! Då bar det av till Sofia. Jag, Amanda, Lisa och Sofia lanade! Först gick vi ner till Konsum och köpte lite power för att klara hela kvällen. Sen satte vi oss vid datorerna och spelade cs ända tills morgonen. Så jävla kul! Måste göras om snarast möjligt!På söndags kvällen var det inte svårt att sova vill jag lova! I alla fall, sen på måndagen blev det ju julafton! Först på morgonen fick vi kolla i julstrumpan där det fanns peengar! Nu ska jag shoppa kläder, onödiga, snygga, tuffa, billiga... Sen gjorde vi iordning oss och alla blev så fina (Axel hade till och med skjorta, och Joel kavaj!). Sen kollade vi, hela familjen, på Kalle Anka. Kan ni tänka er, lika dant som förra året! Efter Kalle Anka åkte vi till Ekeby, där min morbror bor, med sina döttrar, våra kusiner då. Där var det massor med folk, jämfört vad det brukar vara när fam. Lystam med släkt firar högtider. Anyway, vi åt i allafall, jättegod julmat, spelade pingis och såg på Kan du vissla Johanna och Karl Johnssons jul (äääälskar't!). Sen dunkade det på fönstren och dörren och tomten var kommen. Tror ingen i familjen blir så ivrig längre när tomten kommer, inte ens Axel, men ändå, det är ju en tradition. Sen delade vi ut alla presenter och jag blev jättenöjd med allt jag fick, hur bra som helst. Efter det skådade vi allt vi fått och kollade på varandras klappar och allt sånt. Sen bar det av till Ekeby kyrka, midnattsmässa. Det var jättemysigt. Även fast jag är långt ifrån kristen (kan inte ens fatta att jag ens började i konfirmationen, tur att jag slutade) så gillade jag det verkligen! Det här året var inte julafton bara paket, utan även allt annat var minst lika bra! Låter som värsta klychan, men det var verkligen så. Aja, jag har i alla fall haft en jättetrevlig julafton och just nu sitter jag och gottar mej med nya Fleetvood Mac skivan, äter Toblerone, städar och skådar mina fina julklappar. Hoppas ni hade en bra julafton! GOD JUL! (för den är ju inte slut än!)Imorgon är det annandan och då blir det stångåstadencup i ryd på dan och sen hos Tott&Jappe på kvällen som vanligt. Nu ska jag städa klart, ha ett fortsatt trevligt lov, det är fortfarande långt kvar på't!!!

/Allis